Přejít na obsah

Audio do Fabie Combi

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych,

planujem do svojej Fabie Combi poriesit nejake nove audio. Po zaratani, co ma bude stat praca, kabelaz a tlmenie dveri (nic nechcem robit sam, lebo proste to tak dobre nespravim) som tak nejako zratal, ze na zosik a repro mi zostava cca 15 tisic SKK. Aktualne uz mam kupene radio (Kenwood KDC-W534U) a v kufri mam aktivnu tubu (250W SAL). Tieto dve veci zatial menit nechcem. Takze otazka je jasna. Aky zosik a ake repro za tieto peniaze poriesit, aby bol vysledok co najlepsi. Samozrejme, cenova hranica je orentacna, aj ked by som ju nechcel prilis prekrocit. Ale ak mi niekto povie ze napr. za 2 litre viac zozeniem nieco podstatne lepsie, tak rozhodne nebudem spekulovat...z praktickeho hladiska dozadu nechcem vyrabat pevne plato, ta roleta mi tam dost vyhovuje, takze zadne repro je obmedzene na tie boky (viem ze je to dost nestastne)

Vdaka za vsetky nazory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...