Přejít na obsah

stále svítí brzdová světla

maca13

Doporučené příspěvky

jj SZ ok :-)))))hele tak si ho špatně zandal do držáku a opět odešel nebo je blbě nastaven musí se opatrně zandat otočit a už s tím nevaklat......také se mě to stalo že jsem to zničil.....a ta kontrolka potom zhasne .......pokud si to kupoval ve škodě tak at to tam dají vyvaruješ se toho když to oni zničí dají nový.....:-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hello mne to robi nieco podobne..ale pripisoval som to tempomatu.. akonahle sa dotknem packy..dam blinker tak auto zacne robit blbosti...

Ale prejavil sa mi aj tvoj problem.. zasvietilo EPC a svieti tretie brzdove svetlo ..asi po piatich minutach zhasne..mozno mam ten isty problem..poradis mi please kde najdem ten spinac a ako zistim, ci je dobry?? Pripadne kolko stoji?? Dik

Odkaz ke komentáři

dávám vědět Martine , bylo to tak, jak si psal špatně nasazený :) , jeden posus a je v háji

postup jak vyměnit brzdoý spínač při ( já to dělal při vyplém zapalování ) :

1. pootočit spínačem a vyndat z spínač z držáku nad brzdovým pedálem, pak odpojit konektor od spínače

2. nasadit nový spínač ,( pozor !!! nesmí se při tom zmáčknout pedál a ani před nasazením zmáčknout vymezovací tyčku spínače), a to tak, že spínač zatlačíte do držáku tím se nastaví vysunutá tyčka spínače a pootočíte jím a tím zaaretujete v držáku

3. nasadíte konektor a odskoušíte

kontrolka EPC sama zhasne

takže díky za rady :palec2:

Odkaz ke komentáři

dávám vědět Martine , bylo to tak, jak si psal špatně nasazený :) , jeden posus a je v háji

postup jak vyměnit brzdoý spínač při ( já to dělal při vyplém zapalování ) :

1. pootočit spínačem a vyndat z spínač z držáku nad brzdovým pedálem, pak odpojit konektor od spínače

2. nasadit nový spínač ,( pozor !!! nesmí se při tom zmáčknout pedál a ani před nasazením zmáčknout vymezovací tyčku spínače), a to tak, že spínač zatlačíte do držáku tím se nastaví vysunutá tyčka spínače a pootočíte jím a tím zaaretujete v držáku

3. nasadíte konektor a odskoušíte

kontrolka EPC sama zhasne

takže díky za rady :palec2:

postup nasadenia, kolík spínača vytiahnuť, zmačknúť pedál, nasunúť spínač - otočiť - napojiť, zapnúť kľúčik a pustíť pedál, takto sa on sam nastaví, ,, myslím takto som to robil´´

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...