Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ludia, chcel by som sa spýtať či sa dá vymeniť mechanické ovladanie klimatizácie za elektronické climatronic. alebo to by sa musela vymeniť celá so všetkými črevami?

ak iete poradte. diki moc

ludia, chcel by som sa spýtať či sa dá vymeniť mechanické ovladanie klimatizácie za elektronické climatronic. alebo to by sa musela vymeniť celá so všetkými črevami?

Jde všechno jenom malé děti se musí nosit. Jde taky použít funkci hledat

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...vba+klimatronic

• Autor

No hej diki. takže to ide. len z toho všetkého som nepochopil, či to vymenili len ten ovladaci panel alebo celú klimu. a ina kboh vie kto by mi to urobil, ja sám určite nie. a ešte čo by to stálo?

No hej diki. takže to ide. len z toho všetkého som nepochopil, či to vymenili len ten ovladaci panel alebo celú klimu. a ina kboh vie kto by mi to urobil, ja sám určite nie. a ešte čo by to stálo?

zaco vies zohnat potrebne veci ...

• Autor

zaco vies zohnat potrebne veci ...

AHA. a čo všetko by som k tomu potreboval?

Ty sis to špatně četl. musíš vyměnit vše co je tam popisované. Hlavně uvnitř celý výměník topení a další a další

Upraveno od Pepa007

jestli mas manualni klimu tak jen panel a teleso klimy co je u spolujezdce ,vlez pod kaslik a odhrn odstineni a uvidis ho ;)

• Autor

jestli mas manualni klimu tak jen panel a teleso klimy co je u spolujezdce ,vlez pod kaslik a odhrn odstineni a uvidis ho ;)

OK. diki moc. a nevieš čo by to tak mohlo stáť?

OK. diki moc. a nevieš čo by to tak mohlo stáť?

ja som to robil na jar /MR07/, komplet kurenie z vrakaca + mala elektrika 3500-4000,- ovladaci panel 1000,- velku kabelaz som odmotal a dorobil z kabelaze z ineho auta /1000,-/. odcucnutie a naplnenie klimy 600,- robota zadarmo - robil som to sam. vyparnik a teleso kurenia + redukcny ventil + klapky som si prehodil z mojej novej A/C - mam z toho lepsi pocit ;)

este som zabudol na cidlo svitu 300,- plast. ramcek 260,- O kruzky 200,-

Upraveno od Tunak

Ahoj, muzete mi pls nastinit, co znamena mala a velka kabelaz? Chci prohodit A/C na klimatronic a te elektriky se trochu bojim.

Ahoj, muzete mi pls nastinit, co znamena mala a velka kabelaz? Chci prohodit A/C na klimatronic a te elektriky se trochu bojim.

malá je součástí topení

velká je určená na dopojení do auta

jj vše jde .......

klima topení s nastrojenou el....

elktriku do auta svazek klima

čidlo na palubku

rámeček na klimatronic

ovládání klimatronic

práce + odsátí naplnění.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.