switcher Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 kluci dík za rady, už objednávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 kluci dík za rady, už objednávám Tak nakonec od koho a jakej typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 kluci dík za rady, už objednávám Tak nakonec od koho a jakej typ? Nakonec zůstávám u laytingu a jak říkáš koncovka je věc vkusu, takže i přes to, že se vám nikomu nelíbí tak zůstávám u toho co jsem původně psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Samozrejme, ze je to vec vkusu. Hlavne, ze se to libi tobe. Uzij si toho vejfucku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Samozrejme, ze je to vec vkusu. Hlavne, ze se to libi tobe. Uzij si toho vejfucku Jasný a ještě jednou dík za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Nemas zac, hlavne pak hod foto a nejake poznatky co si o tom myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 tak jsem se sem dostal až teď ,klidně do něj jdi já jsem spokojenej ,ve středu to už budu mít hotové ,budu ho zapoštět do převleku .Jinak dnes už bych ho kupoval přímo u nich ,oni ti ho i na počkání namontujou .Jinak já ho kupoval i právě proto, že má atest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Samozrejme, ze je to vec vkusu. Hlavne, ze se to libi tobe. Uzij si toho vejfucku Jasný a ještě jednou dík za rady! Ať Ti slouží a vše dopadne podle Tvých představ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 tak jsem se sem dostal až teď ,klidně do něj jdi já jsem spokojenej ,ve středu to už budu mít hotové ,budu ho zapoštět do převleku .Jinak dnes už bych ho kupoval přímo u nich ,oni ti ho i na počkání namontujou .Jinak já ho kupoval i právě proto, že má atest. Má Atest? A kolik to celý vyšlo i s montáží a hlavně kde sis to nechal dělat? Já tam mám takovej "laděnej" tlumič od známýho, jeho vlastní výroba, a je dost otevřenej, takže bych tam nejradši dal něco trošku míň "děravýho", ať kvůli tomu, abych neměl problémy za hranicema, tak kvůli výkonu, kterej bych řek že nahoře dost klesnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 koupil jsem u jednoho dodavetele autodílů ( je to kámoš ) .měl jsem ho tušim o 25% levnější a montáž byla za 300,- . Jinak jak jsem psal ,atest má a na montáž bych jel dnes k výrobci .Montoval mi ho známej a montáž jim trvala cca 3hodiny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 tak mě už se pracuje na převleku ,tak pak sem hodim foto jak to dopalo ,Jinak jestli ho někdo koupíte počítejte stím ,že ten převlek vůbec nepasuje a bude hodně práce to dodělat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 jsem zvědavej na foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 tak mě už se pracuje na převleku ,tak pak sem hodim foto jak to dopalo ,Jinak jestli ho někdo koupíte počítejte stím ,že ten převlek vůbec nepasuje a bude hodně práce to dodělat . A co predelavas, ten prevlek nebo ty koncovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Venda předělává převlek někde to tu psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 jasně že převlek s nárazníkem ,odpoledne to sem dám ,dnes mi to přivezou ,ale prej to neni žádnej zázrak .Neni to ani udělaný tak jak jsem chtěl ,no ještě jsem to neviděl tak se pak uvidí .Mimochodem objednal jsem v Laitingu a přišel Ulter ,tak tomu nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 tak to dopadlo nad moje očekávání ,večer hodim foto . Ještě potřebuju šikovnýho lakýru ,Ústí,Děčín,Teplice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.