Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

kluci dík za rady, už objednávám :)

Tak nakonec od koho a jakej typ?

• Autor

Tak nakonec od koho a jakej typ?

Nakonec zůstávám u laytingu a jak říkáš koncovka je věc vkusu, takže i přes to, že se vám nikomu nelíbí tak zůstávám u toho co jsem původně psal.

Samozrejme, ze je to vec vkusu. Hlavne, ze se to libi tobe. Uzij si toho vejfucku :D

• Autor
Samozrejme, ze je to vec vkusu. Hlavne, ze se to libi tobe. Uzij si toho vejfucku :D

Jasný a ještě jednou dík za rady!

Nemas zac, hlavne pak hod foto a nejake poznatky co si o tom myslis :palec2:

tak jsem se sem dostal až teď ,klidně do něj jdi já jsem spokojenej ,ve středu to už budu mít hotové ,budu ho zapoštět do převleku .Jinak dnes už bych ho kupoval přímo u nich ,oni ti ho i na počkání namontujou .Jinak já ho kupoval i právě proto, že má atest.

Jasný a ještě jednou dík za rady!

Ať Ti slouží a vše dopadne podle Tvých představ. :palec2:

tak jsem se sem dostal až teď ,klidně do něj jdi já jsem spokojenej ,ve středu to už budu mít hotové ,budu ho zapoštět do převleku .Jinak dnes už bych ho kupoval přímo u nich ,oni ti ho i na počkání namontujou .Jinak já ho kupoval i právě proto, že má atest.

Má Atest? A kolik to celý vyšlo i s montáží a hlavně kde sis to nechal dělat? Já tam mám takovej "laděnej" tlumič od známýho, jeho vlastní výroba, a je dost otevřenej, takže bych tam nejradši dal něco trošku míň "děravýho", ať kvůli tomu, abych neměl problémy za hranicema, tak kvůli výkonu, kterej bych řek že nahoře dost klesnul...

koupil jsem u jednoho dodavetele autodílů ( je to kámoš ) .měl jsem ho tušim o 25% levnější a montáž byla za 300,- . Jinak jak jsem psal ,atest má a na montáž bych jel dnes k výrobci .Montoval mi ho známej a montáž jim trvala cca 3hodiny .

;)

post-213-1184096910_thumb.jpg

post-213-1184096939_thumb.jpg

• Autor

bomba!

tak mě už se pracuje na převleku ,tak pak sem hodim foto jak to dopalo ,Jinak jestli ho někdo koupíte počítejte stím ,že ten převlek vůbec nepasuje a bude hodně práce to dodělat .

jsem zvědavej na foto

tak mě už se pracuje na převleku ,tak pak sem hodim foto jak to dopalo ,Jinak jestli ho někdo koupíte počítejte stím ,že ten převlek vůbec nepasuje a bude hodně práce to dodělat .

A co predelavas, ten prevlek nebo ty koncovky?

Venda předělává převlek ;) někde to tu psal

jasně že převlek s nárazníkem ,odpoledne to sem dám ,dnes mi to přivezou ,ale prej to neni žádnej zázrak .Neni to ani udělaný tak jak jsem chtěl ,no ještě jsem to neviděl tak se pak uvidí .Mimochodem objednal jsem v Laitingu a přišel Ulter ,tak tomu nerozumim kol100

tak to dopadlo nad moje očekávání ,večer hodim foto . Ještě potřebuju šikovnýho lakýru ,Ústí,Děčín,Teplice

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.