stihacka Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Jak to je s předpínačema pásů? Auto bylo bouraný, bagy tam mám ale k pásům nejde žádný vedení, který by odpalovalo pyropatrony, jsou tam mechanický nebo mám radši shánět jiný s elektrikou? Je to 1997. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 (editace) Jak to je s předpínačema pásů? Auto bylo bouraný, bagy tam mám ale k pásům nejde žádný vedení, který by odpalovalo pyropatrony, jsou tam mechanický nebo mám radši shánět jiný s elektrikou? Je to 1997. ty máš předpínače s patronou mechanickou, pokud bouchne, tak se musí vyměnit celé pásy. Předpínač funguje na principu wanklova motoru a má dvě polohy o které se předepne. Akorát si nejsem jistý, jestli se to dá poznat, když to vybouchne, řekl bych, že pás zůstane povytažený a nejde namotat. Editováno: 5. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Jak to je s předpínačema pásů? Auto bylo bouraný, bagy tam mám ale k pásům nejde žádný vedení, který by odpalovalo pyropatrony, jsou tam mechanický nebo mám radši shánět jiný s elektrikou? Je to 1997. ty máš předpínače s patronou mechanickou, pokud bouchne, tak se musí vyměnit celé pásy. Předpínač funguje na principu wanklova motoru a má dvě polohy o které se předepne. Akorát si nejsem jistý, jestli se to dá poznat, když to vybouchne, řekl bych, že pás zůstane povytažený a nejde namotat. někdy jde motat bez problémů někdy je zaseklej pozná se to podle patrony jestli je vystřelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Jak to je s předpínačema pásů? Auto bylo bouraný, bagy tam mám ale k pásům nejde žádný vedení, který by odpalovalo pyropatrony, jsou tam mechanický nebo mám radši shánět jiný s elektrikou? Je to 1997. ty máš předpínače s patronou mechanickou, pokud bouchne, tak se musí vyměnit celé pásy. Předpínač funguje na principu wanklova motoru a má dvě polohy o které se předepne. Akorát si nejsem jistý, jestli se to dá poznat, když to vybouchne, řekl bych, že pás zůstane povytažený a nejde namotat. někdy jde motat bez problémů někdy je zaseklej pozná se to podle patrony jestli je vystřelená to je jasný, já to myslel bez rozebírání. Po rozebrání se to pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Tak až bude čas to prohlídnu a kdyžtak nafotím. Jinak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.