baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 a ja uz mam vsechny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak těch F už mám doma taky pár. Jezdí to super a malá s tím furt blbne Jinak kdy mně svezeš? Koukám, že jsi se fotil v Doubravicích. Co že prodal firmu? Není to kvůli těm zdravotním problémům v rodině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 a ja uz mam vsechny :-) Já to objevil až v pondělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 a ja uz mam vsechny :-) Já to objevil až v pondělí. no ja taky ale bracha me ve stredu privezl vsechny je na nejakym Shellu dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 a ja uz mam vsechny :-) Já to objevil až v pondělí. no ja taky ale bracha me ve stredu privezl vsechny je na nejakym Shellu dostal Tak to jde No škoda že škoda octavia II nemá o pár litrů větší nádrž, bych taky bral dvě na jedno tankování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 a ja uz mam vsechny :-) Já to objevil až v pondělí. no ja taky ale bracha me ve stredu privezl vsechny je na nejakym Shellu dostal Tak to jde No škoda že škoda octavia II nemá o pár litrů větší nádrž, bych taky bral dvě na jedno tankování tak neber plnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 tak neber plnou Jj, to mě hned napadlo, ale stejně neměli to, které jsem chtěl :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 tak neber plnou Jj, to mě hned napadlo, ale stejně neměli to, které jsem chtěl :-/ Které kdo chcete??? Já tankuju každý týden dvakrát až třikrát přes 60 L, tak že je už mám pro oba synovce všechny, sousedi je také mají. Jen prostě zaplatíte za ně těch 29peněz á kus. Klidně Vám je budu kupovat, ale opovažte se potom říci, že je nechcete, že už jste je sehnali, tak Vás zabiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 (editace) Odedneška mi parkujou v ''garáži'' už všecky!!! Editováno: 14. Červenec 2007, autor: Honzik6098 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 A ja mam 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.