Tezmen Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Ahoj. Chci si do auta namontovat climatronik a známej mě teď vystrašil, že mi ho prý nevezme řj motoru? Tak bych se chtěl zeptat jestli budu mít nějaké problémy s přispůsobením? Mám tdi agr 6/98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 takové info už jsem zaslechl plno ......můžu tě ujistit že to jednotka motoru nebere na zřetel a vše půjde!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 u TDi se nic nekóduje, ale u 1,6 se musí nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak jo díky chlapi za podporu, nerad bych se stím crcal celý víkend a potom hups. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.