tekumtha Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 (editace) prosím pěkně,zlomil se mi na OI takový malý plastový kloubek na řazení,hned vedle motoru,nešla mi tam 1,2 ani zpátečka.daly mi tam v servisu zatím šroubek s tím ať si ho zkusím sehnat z nějaké bouračky,jinak že se to mění kompletně celé.nevíte kde bych to mohl splašit?Ono to sice řadí,ale pěkně na ........:-) díky díky Editováno: 9. Červenec 2007, autor: tekumtha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zkus sem dát foto. V práci se zabýváme řadícími kabely a systémy. Třeba se ten správný díl u nás ve fabrice vyskytuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekumtha Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 ještě tam chybí takový malý kousek,nevím jestli jsem trefil tvar,děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.