Mikeš Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Ahoj mám kombíka a chtěl bych se zeptat zda se vyrábějí zadní lampy jako jsou na přiloženém obrázku i na kombajna. Nebo jestli nevíte výrobce těchto lamp. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 bílé na combi jsem nikdy neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 neviděl ani neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Jj taky myslim,ze na combi nejsou...Leda tam dat MiloTec,nebo tak neco...In.Pro, nebo kdo to taky dela.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 osobně si myslím, že to žádný zázrak není, asi bych vybral něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Také jsem je na kombíka nikdy neviděl, nejspíš nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Tento úlet v motorPALu se jim povedl jen na Oktu liftback a Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Tento úlet v motorPALu se jim povedl jen na Oktu liftback a Superba divím se, že na to Milotec nenavázal a nerozjel to-to by byl pro ně slušný byznys, trochu to vylepšit odrazkou................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Tento úlet v motorPALu se jim povedl jen na Oktu liftback a Superba néé motorPal,ale AUTOPAL NOVÝ JIČÍN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tento úlet v motorPALu se jim povedl jen na Oktu liftback a Superba i na Superba???hm, neviděl jsem, ale můžou byt good. jinak já mám pro tato světla slabost, jen mě vadí ta cena, holt exluzivita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tento úlet v motorPALu se jim povedl jen na Oktu liftback a Superba néé motorPal,ale AUTOPAL NOVÝ JIČÍN Já to vždycky pletu, díky za opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 no na supa je price tak 10000 a pokud mě pamět nemate tak jsem slyše, že snad i 20tis...tuším Vitto mi to říkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 (editace) no na supa je price tak 10000 a pokud mě pamět nemate tak jsem slyše, že snad i 20tis...tuším Vitto mi to říkal Jj, Vitto mi také říkal, že na Supa do těch 20tis. Si nedokážu představit to mít na autě a někdo by to do tebe poslal, pojišťovna by ti pak zaplatila cenu origo lamp, když to vlastně jsou origo lampy Editováno: 17. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Neviete kde by sa este dali zohnat a za kolko? Tu je nieco o objednavke, ale velmi tomu neverim...http://www.superskoda.com/scripts/aktuality_detail.php?IDA=30 Tvrdia, ze vraj aj na O2... PROSIIIM nemate niekto fotu Superba s bielymi svetlami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut1.6 Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 zdravim! kde se daji sehnat tyto bilé lampy? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 zdravim! kde se daji sehnat tyto bilé lampy? diky je to dosit nedostatkove zbozi,ale zkus tady na foru pohledat. ...myslim ze je ma Novi37 na RSce ,a tu tedko prodava..mozna by ti je strelil zvlast:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 zdravim! kde se daji sehnat tyto bilé lampy? diky http://www.superskoda.com/scripts/aktualit...tail.php?IDA=30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut1.6 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 díky za rady omrknuto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Chcel by som sa spytat, ci na kombika O1 robili zadne svetla viac typov, alebo len jeden typ? Myslim ako boli svetla predfacelit a potom facelit, ci sa to menilo aj u kombika. Myslim seriovo osadzane, nie specialne upravy alaa Milotec... Mam O1 Combi SLX r.99 predfacelit a mam tieto zadne lampy: A dnes som si vsimol predomnou iduci kombik O1 - Tour (teda mladsie auto) a malo take iste zadne lampy ako mam ja. Preto ma napadla tato otazka. Na O1 combi zadne lampy nemenili? alebo na mojom aute (r.99) boli ine svetla a predchadzajuci majitel ich vymenil za novsi typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 (editace) Chcel by som sa spytat, ci na kombika O1 robili zadne svetla viac typov, alebo len jeden typ? Myslim ako boli svetla predfacelit a potom facelit, ci sa to menilo aj u kombika. Myslim seriovo osadzane, nie specialne upravy alaa Milotec... Mam O1 Combi SLX r.99 predfacelit a mam tieto zadne lampy: A dnes som si vsimol predomnou iduci kombik O1 - Tour (teda mladsie auto) a malo take iste zadne lampy ako mam ja. Preto ma napadla tato otazka. Na O1 combi zadne lampy nemenili? alebo na mojom aute (r.99) boli ine svetla a predchadzajuci majitel ich vymenil za novsi typ? Na kombíku jsou zadní lampy stejné před i po faceliftu. Editováno: 21. Září 2007, autor: Hynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Na kombíku jsou zadní lampy stejné před i po faceliftu. OK dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Nazdárek pánové co se týká zadních lamp na sedana v bílém provedení tak je bude distribuovat fa.OBA autodíly zhruba v říjnu tohoto roku cena by měla být něco okolo 3600kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Nazdárek pánové co se týká zadních lamp na sedana v bílém provedení tak je bude distribuovat fa.OBA autodíly zhruba v říjnu tohoto roku cena by měla být něco okolo 3600kč co to je za firmu, nikde jsem o ní na netu nic nenašel. www..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Nazdárek pánové co se týká zadních lamp na sedana v bílém provedení tak je bude distribuovat fa.OBA autodíly zhruba v říjnu tohoto roku cena by měla být něco okolo 3600kč co to je za firmu, nikde jsem o ní na netu nic nenašel. www..... Ten kdo jezdí pravidelně na sraz do Doks tak tu firmu určitě zná stránky jim zatím nefungují pan majitel se to chystá změnit na můj dotaz kdy to bude mi řekl že do konce roku bude noví e-schop zatím nestíhá celé léto jezdí po srazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Jo na kombajna toho moc neni! Editováno: 26. Září 2007, autor: Kolafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.