Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Nazdárek pánové co se týká zadních lamp na sedana v bílém provedení tak je bude distribuovat fa.OBA autodíly zhruba v říjnu tohoto roku cena by měla být něco okolo 3600kč lol

fakt, už víc co chci na Vánoce :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Editováno: , autor: reddy
  • o 3 týdny později...
Vloženo
Nazdárek pánové co se týká zadních lamp na sedana v bílém provedení tak je bude distribuovat fa.OBA autodíly zhruba v říjnu tohoto roku cena by měla být něco okolo 3600kč lol

co to je za firmu, nikde jsem o ní na netu nic nenašel. www.....

tak jak to vypadá s těma lampama? šetřím šetřím, tak už aby byly

Vloženo

zadní bílý lampy mám skladem Fabia/Octavia 3800,-/sada, po dohodě možno i na Octavia II a dále přední čirý blinkry s černým pozadím na Octu.

607 777 400

www.re5pect.cz

Vloženo
máš fotky jak vypadají ty přední černý blinkry na autě?

na autě nemám, pokud někdo přijede s octou tak je tam dám a vyfotim,ale pokud si z prahy, tak se stav a můžeš je vyzkoušet...

Vloženo
máš fotky jak vypadají ty přední černý blinkry na autě?

na autě nemám, pokud někdo přijede s octou tak je tam dám a vyfotim,ale pokud si z prahy, tak se stav a můžeš je vyzkoušet...

Jaka je cenovka za ty blinkry??? A alespon foto by nebylo?

• o 3 týdny později...
Vloženo
poradí někdo, jaký dát do těch zadních bílých světel žárovky? nechci, aby mě to svítilo nějak do ružova, jak na nějakým starým žigulíkovi

Nejlépe diodové žárovky. Už se to tu řešilo, tak se podívej.

Vloženo

to je sice fakt, že řešilo, ale zase nějak moc nepořešilo, jde mě o to, ži diodový žárovky budou svitit asi spíš bodově, ale zaše cervený žárovky budou svítit do růžova

Vloženo

A já nějaké žárovky neřeším-to je ten poslední problém. Já jsem sice z těchto světel již vychladl, a už je nechci, ale moc mě těší, že konečně někdo z oboru pochopil, že může vydělat peníze, na tom co trh žádá, a nakrmí hladovce po tomto zboží-konečně. Po slovech chvály, jen maličkost. Jen mě mrzí ty marketingové keci o homologacích a pod. na tomto fóru na to snad nikdo neskočí a myslím, že zde si to mohl producent-prodejce odpustit, jinak super věc :palec2:

Vloženo
A já nějaké žárovky neřeším-to je ten poslední problém. Já jsem sice z těchto světel již vychladl, a už je nechci, ale moc mě těší, že konečně někdo z oboru pochopil, že může vydělat peníze, na tom co trh žádá, a nakrmí hladovce po tomto zboží-konečně. Po slovech chvály, jen maličkost. Jen mě mrzí ty marketingové keci o homologacích a pod. na tomto fóru na to snad nikdo neskočí a myslím, že zde si to mohl producent-prodejce odpustit, jinak super věc :palec2:

nemá to už cenu řešit, ale proč bych si to měl odpouštět, když dotaz zněl, zda na těch světlech je vyražená homologace a ta tam je. psal sem ale i to, že se s ní každej musí poprat po svým vzhledem k absenci červený odrazky...

Vloženo
tak fajn, zase bez odpovědi

Ja tam dam urcite diodove. Problem je len v tom, ze nepasuje patica dvojvlaknovej LED ziarovky, cize asi treba brusit... :help: Inac tu na fore odporucaju chromovane - co svietia na cerveno - vraj su ozaj cervene. Tie diademove (zelene) vraj svietia ruzovo.

Vloženo
super, a nějaký odkaz na ty zadní chromovaný ? našel jsem jenom klasika ledky, patice na žárovku BA 15S, to má i Octa že jo?

To su len do brzdovych...Treba este vyriesit obrysove a hmlovku - a tam ta patica LED ziarovky nepasuje.

Tie chromovane skus na autodoplnky.cz

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...