reddy Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Nazdárek pánové co se týká zadních lamp na sedana v bílém provedení tak je bude distribuovat fa.OBA autodíly zhruba v říjnu tohoto roku cena by měla být něco okolo 3600kč fakt, už víc co chci na Vánoce :palec2: :palec2: Editováno: 26. Září 2007, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Nazdárek pánové co se týká zadních lamp na sedana v bílém provedení tak je bude distribuovat fa.OBA autodíly zhruba v říjnu tohoto roku cena by měla být něco okolo 3600kč co to je za firmu, nikde jsem o ní na netu nic nenašel. www..... tak jak to vypadá s těma lampama? šetřím šetřím, tak už aby byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 vtmafian prodava........... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32601 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 zadní bílý lampy mám skladem Fabia/Octavia 3800,-/sada, po dohodě možno i na Octavia II a dále přední čirý blinkry s černým pozadím na Octu. 607 777 400 www.re5pect.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 zdravim! kde se daji sehnat tyto bilé lampy? diky mám je skladem,stačí zavolat 607 777 400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 máš fotky jak vypadají ty přední černý blinkry na autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 máš fotky jak vypadají ty přední černý blinkry na autě? na autě nemám, pokud někdo přijede s octou tak je tam dám a vyfotim,ale pokud si z prahy, tak se stav a můžeš je vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 máš fotky jak vypadají ty přední černý blinkry na autě? na autě nemám, pokud někdo přijede s octou tak je tam dám a vyfotim,ale pokud si z prahy, tak se stav a můžeš je vyzkoušet... Jaka je cenovka za ty blinkry??? A alespon foto by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 jj, foto potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 jj, foto potěší http://e-shop.re5pect.cz/index.php?l=cz&am...-cernym-pozadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 (editace) pro info: ty přední blinkry mám pouze 2 páry, kdy budou další není zcela jasné.ani dodavatel neví přesně. Editováno: 16. Říjen 2007, autor: redmenn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 poradí někdo, jaký dát do těch zadních bílých světel žárovky? nechci, aby mě to svítilo nějak do ružova, jak na nějakým starým žigulíkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 poradí někdo, jaký dát do těch zadních bílých světel žárovky? nechci, aby mě to svítilo nějak do ružova, jak na nějakým starým žigulíkovi Nejlépe diodové žárovky. Už se to tu řešilo, tak se podívej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 to je sice fakt, že řešilo, ale zase nějak moc nepořešilo, jde mě o to, ži diodový žárovky budou svitit asi spíš bodově, ale zaše cervený žárovky budou svítit do růžova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 A já nějaké žárovky neřeším-to je ten poslední problém. Já jsem sice z těchto světel již vychladl, a už je nechci, ale moc mě těší, že konečně někdo z oboru pochopil, že může vydělat peníze, na tom co trh žádá, a nakrmí hladovce po tomto zboží-konečně. Po slovech chvály, jen maličkost. Jen mě mrzí ty marketingové keci o homologacích a pod. na tomto fóru na to snad nikdo neskočí a myslím, že zde si to mohl producent-prodejce odpustit, jinak super věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 A já nějaké žárovky neřeším-to je ten poslední problém. Já jsem sice z těchto světel již vychladl, a už je nechci, ale moc mě těší, že konečně někdo z oboru pochopil, že může vydělat peníze, na tom co trh žádá, a nakrmí hladovce po tomto zboží-konečně. Po slovech chvály, jen maličkost. Jen mě mrzí ty marketingové keci o homologacích a pod. na tomto fóru na to snad nikdo neskočí a myslím, že zde si to mohl producent-prodejce odpustit, jinak super věc nemá to už cenu řešit, ale proč bych si to měl odpouštět, když dotaz zněl, zda na těch světlech je vyražená homologace a ta tam je. psal sem ale i to, že se s ní každej musí poprat po svým vzhledem k absenci červený odrazky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tak fajn, zase bez odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak fajn, zase bez odpovědi Ja tam dam urcite diodove. Problem je len v tom, ze nepasuje patica dvojvlaknovej LED ziarovky, cize asi treba brusit... Inac tu na fore odporucaju chromovane - co svietia na cerveno - vraj su ozaj cervene. Tie diademove (zelene) vraj svietia ruzovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 super, a nějaký odkaz na ty zadní chromovaný ? našel jsem jenom klasika ledky, patice na žárovku BA 15S, to má i Octa že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 super, a nějaký odkaz na ty zadní chromovaný ? našel jsem jenom klasika ledky, patice na žárovku BA 15S, to má i Octa že jo? To su len do brzdovych...Treba este vyriesit obrysove a hmlovku - a tam ta patica LED ziarovky nepasuje. Tie chromovane skus na autodoplnky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.