Publikováno Červenec 12, 200718 r "Autoscanner U281 - CAN VAG Autoscanner U281 - CAN VAG je revoluční diagnostický přístroj vyvinutý speciálně pro automobily koncernu V.A.G. (VW/ŠKODA/AUDI/SEAT). Funkce * Diagnostika a vyčtení chyb z paměti závad * Diagnostika trvalých i sporadických závad * Mazání paměti závad * Zhasnutí žluté varovné kontrolky mototru, převodovky, ABS a Airbagů Přístroj dokáže vyčíst a smazat chybové kódy z paměti závad (DTC) těchto řídících jednotek: - č. 01 - motor (ENG) - č. 02 - automatická převodovka / Tiptronic / Multitronic (AT) - č. 03 - brzdová soustava s ABS / ASR / ESP (ABS) - č. 04 - systém airbagů (SRS) " http://www.motordiag.cz/motordiag/produkty...20pristroje/030 Má niekto skúsenosti s týmto prístrojom? Je to skutočne tak,ako píšu v prospekte? Oplatí sa do neho investovat peniaze?
Červenec 27, 200718 r Autor No,asi to nebude až taký zázrak,ako o tom píšu,ked s ním nemá nikto skúsenosti.
Červenec 27, 200718 r "Autoscanner U281 - CAN VAGAutoscanner U281 - CAN VAG je revoluční diagnostický přístroj vyvinutý speciálně pro automobily koncernu V.A.G. (VW/ŠKODA/AUDI/SEAT). Funkce * Diagnostika a vyčtení chyb z paměti závad * Diagnostika trvalých i sporadických závad * Mazání paměti závad * Zhasnutí žluté varovné kontrolky mototru, převodovky, ABS a Airbagů Přístroj dokáže vyčíst a smazat chybové kódy z paměti závad (DTC) těchto řídících jednotek: - č. 01 - motor (ENG) - č. 02 - automatická převodovka / Tiptronic / Multitronic (AT) - č. 03 - brzdová soustava s ABS / ASR / ESP (ABS) - č. 04 - systém airbagů (SRS) " http://www.motordiag.cz/motordiag/produkty...20pristroje/030 Má niekto skúsenosti s týmto prístrojom? Je to skutočne tak,ako píšu v prospekte? Oplatí sa do neho investovat peniaze? Kupoval jsem to mému servisákovi, páč nechtěl Notebook. Jak píší tak to i funguje vypíše číslo chyby a dokáže ji samo i smazat. Jednoduchá obsluha.
Červenec 28, 200718 r Zaujimalo by ma ake ma + a -......... Nechce sa mi investovat do notebooku Ten display je nejaky maly, alebo sa mi to zda ? Upraveno Červenec 28, 200718 r od TiGeRZ
Červenec 30, 200718 r Zaujimalo by ma ake ma + a -......... Nechce sa mi investovat do notebooku Ten display je nejaky maly, alebo sa mi to zda ? Ano display je malý zobrazuje jen číslo chyby, seznam musíš mít sólo jinak ti to nic neřekne. Pouze počet chyb a jejich následné vymazání. To je vše.
Srpen 6, 200718 r Podle mě je to dost jednoučelové.Co třeba komfortka atd. Ano je to jednoúčelové, ale na zjištění s následným vymazání závad to úplně stačí. Byl jsem svědkem jak můj mechoš během cca 1 hod vydělal cca 500,- kč na 5 zákasnících. Pro to to to stačí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.