divous Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Podobné téma zde již bylo. I tak díky za pochopení, že otevřu toto téma ještě jednou. Mám Octávu r.v. 01. Mám klíč se dvěmi tlačítky a kontrolní diodou. Bohužel mi nefunguje spolehlivě. Občas otevře nebo zavře na poprvé, občas na popáté, občas vůbec. Baterie je nová. Nemáte zkušenosti s tímto problémem. P.S. druhý klíč chodí dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Podobné téma zde již bylo. I tak díky za pochopení, že otevřu toto téma ještě jednou.Mám Octávu r.v. 01. Mám klíč se dvěmi tlačítky a kontrolní diodou. Bohužel mi nefunguje spolehlivě. Občas otevře nebo zavře na poprvé, občas na popáté, občas vůbec. Baterie je nová. Nemáte zkušenosti s tímto problémem. P.S. druhý klíč chodí dobře řekl bych, že se to tu řeší o pár řádků níže chtělo by to sesymchronizovat klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Ano, tento problém zde již je zmíněn. Celý článek se však točí kolem jiného typu klíče. Zde je výborně napsán návod na typ: samostatný obyč. klíč + centrál na klíčence. Já mám však DO přímo v klíči. Je to tedy jakýsi přechod mezi tím výše zmíněným a vystřelovákem. Pro tento typ klíče se dělá synchronizace stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel68 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Ano, tento problém zde již je zmíněn. Celý článek se však točí kolem jiného typu klíče.Zde je výborně napsán návod na typ: samostatný obyč. klíč + centrál na klíčence. Já mám však DO přímo v klíči. Je to tedy jakýsi přechod mezi tím výše zmíněným a vystřelovákem. Pro tento typ klíče se dělá synchronizace stejně? Mám úplně stejný problém a zkoušel jsem postup popsaný a musím konstatovat, že s klíčkem nevystřelovacím, který má v sobě dvoutlačítko tento postup nefunguje.... Najednou mi nešlo druhým klíčem ani nastartovat, musel jsem klíč přizpůsobit, ale centrál na dálku prostě neotvřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.