Přejít na obsah

nastavení DO

divous

Doporučené příspěvky

Podobné téma zde již bylo. I tak díky za pochopení, že otevřu toto téma ještě jednou.

Mám Octávu r.v. 01. Mám klíč se dvěmi tlačítky a kontrolní diodou. Bohužel mi nefunguje spolehlivě.

Občas otevře nebo zavře na poprvé, občas na popáté, občas vůbec. Baterie je nová.

Nemáte zkušenosti s tímto problémem.

P.S. druhý klíč chodí dobře

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobné téma zde již bylo. I tak díky za pochopení, že otevřu toto téma ještě jednou.

Mám Octávu r.v. 01. Mám klíč se dvěmi tlačítky a kontrolní diodou. Bohužel mi nefunguje spolehlivě.

Občas otevře nebo zavře na poprvé, občas na popáté, občas vůbec. Baterie je nová.

Nemáte zkušenosti s tímto problémem.

P.S. druhý klíč chodí dobře

řekl bych, že se to tu řeší o pár řádků níže ;)

chtělo by to sesymchronizovat klíče :palec2:

Odkaz ke komentáři

Ano, tento problém zde již je zmíněn. Celý článek se však točí kolem jiného typu klíče.

Zde je výborně napsán návod na typ: samostatný obyč. klíč + centrál na klíčence.

Já mám však DO přímo v klíči. Je to tedy jakýsi přechod mezi tím výše zmíněným a vystřelovákem.

Pro tento typ klíče se dělá synchronizace stejně?

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Ano, tento problém zde již je zmíněn. Celý článek se však točí kolem jiného typu klíče.

Zde je výborně napsán návod na typ: samostatný obyč. klíč + centrál na klíčence.

Já mám však DO přímo v klíči. Je to tedy jakýsi přechod mezi tím výše zmíněným a vystřelovákem.

Pro tento typ klíče se dělá synchronizace stejně?

Mám úplně stejný problém a zkoušel jsem postup popsaný a musím konstatovat, že s klíčkem nevystřelovacím, který má v sobě dvoutlačítko tento postup nefunguje.... Najednou mi nešlo druhým klíčem ani nastartovat, musel jsem klíč přizpůsobit, ale centrál na dálku prostě neotvřu :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...