kodemi.:R Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 http://www.ceknito.sk/video/144 - Koukejte jsem neco hledal na nettu a dostalo se mi do ruky tohle, to je hnus... Tak se hnedka musim podelit... !! Fakt bych u toho nejedl!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 http://www.ceknito.sk/video/144 - Koukejte jsem neco hledal na nettu a dostalo se mi do ruky tohle, to je hnus... Tak se hnedka musim podelit...!! Fakt bych u toho nejedl!! To už tady bylo. Hnusného na tom nevidím nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 tak sory no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 tak sory no mně to neva, opakování matka moudrosti Jinejm to ale vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Je to mozný ze to tu je no, na to sem nekoukal a koukat kazdej kterej sem dava video tak ho to omrzí ho sem dát Nevim,hledal jsem new mapy a tohle nejaky vtipalek dal jako super video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Je to mozný ze to tu je no, na to sem nekoukal a koukat kazdej kterej sem dava video tak ho to omrzí ho sem dát Nevim,hledal jsem new mapy a tohle nejaky vtipalek dal jako super video... no dyť to je zajímavý video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Jojo souhlas, taky myslim, ze je to zajimavy a komu se to nelibi nebo se mu z toho dela nevolno tak at na to prece nekouka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Doktorem už se asi učit nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.