XXX TOMCAT XXX Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Chlapci viem ze sa to tu riesilo ale nikde som nenasiel kolko by stálo prerobenie origo svetiel na xenony s automatickou reguláciou + ostrekovače svetiel. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 jestli přemejšlíš o origo předělání v servise, tak ti tady každej řekne, že je to nesmyslná investice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 jestli přemejšlíš o origo předělání v servise, tak ti tady každej řekne, že je to nesmyslná investice Asi tak-vlastní světla seženeš, i poměrně levně, ale ta regulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 druhá věc je, že bez regulace funguju celkem v pohode a ze zkusenosti vim, ze tovarni nastavení regulace je moc vysoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 druhá věc je, že bez regulace funguju celkem v pohode a ze zkusenosti vim, ze tovarni nastavení regulace je moc vysoko To tak máš nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ale čo potom na STK? Prejde auto cez tu kontrolu ked nema ostrekovače a ani auto regulaciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ale čo potom na STK? Prejde auto cez tu kontrolu ked nema ostrekovače a ani auto regulaciu? Záleží na tom kdo se k tomu dostane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divebull Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 jestli přemejšlíš o origo předělání v servise, tak ti tady každej řekne, že je to nesmyslná investice Dělal jste to někdo komplet? Včetně ostřiků? Je tam nějaký problém? Já se na to v nejbližší době chystám. Díly už mám. Jen ta práce... Divebull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 druhá věc je, že bez regulace funguju celkem v pohode a ze zkusenosti vim, ze tovarni nastavení regulace je moc vysoko To tak máš nebo co? jj, mam jinak bez ostřiků bych to nedělal, to je na STK do očí bijící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Ale STK sa predsa da vybaviť aj bez auta lol lol lol Ale čo potom na STK? Prejde auto cez tu kontrolu ked nema ostrekovače a ani auto regulaciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Ale STK sa predsa da vybaviť aj bez auta lol lol lol Otázka času, neboj Navíc vzhledem k tomu, co na silnicích člověk potká za exoty..bych nechal některé STK vybombardovat Pomalu se v síti STK začíná zavádět kamerový systém, takže případná kontrola činnosti takové STK může být při prohlídkách bez aut "smrtelná" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 tiez nad xenonmi rozmyslam. zda sa mi to ale komplikovane - i ked napr. absentujuce ostrekovace by sa dali poriesit jednoduchym nalepenim krytiek na naraznik a pri pripadnej "zelenej" kontrole alebo STK to hrat na prekvapeneho ze to "nefunguje ??"... ...na co vsetko clovek nepride pri dobrom pivku istotne ma vsak celkova cena a narocnost VELMI zaujima.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 tiez nad xenonmi rozmyslam. zda sa mi to ale komplikovane - i ked napr. absentujuce ostrekovace by sa dali poriesit jednoduchym nalepenim krytiek na naraznik a pri pripadnej "zelenej" kontrole alebo STK to hrat na prekvapeneho ze to "nefunguje ??"... ...na co vsetko clovek nepride pri dobrom pivku istotne ma vsak celkova cena a narocnost VELMI zaujima.. No jasná věc..TK na měsíc a můžeš na opakovanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 to jsou úvahy, to fakt nechápu. sakra, když na ty xenony nemáte, tak si tam udělejte HID přestavbovou sadu, tam snad ostřiky bejt nemusí nebo se na vyserte a sviťte žárovkama. mi to přijde už typicky český, udělat něco jenom jako a budu se tvářit, jakože to je pravý... to je stejný jak nálepky M3 na 316i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Až pojedu na STK,tak tam fouknu zpátky halogeny (práce na 5 minut) a nevidím problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 supr, to bych si moh koupit trabanta. u auta týhle cenový přehazovat světla aby to prošlo STK mi přijde fakt totál úlet. když neni nivelace, pochopim to, sám to tak mam, regulaci mam na kolečku a funguje to, ale xena bez ostřiku, někdo to má i bez regulace natvrdo, to už moc nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 no to co napsal Alexas není až tak od věci. Proto jsem ty starý lampy neprodal a eventuálně je dám nazpět až v okamžiku, kdybych na STK neprošel. Je fakt, že ostřiky tam tak trochu mám i nemám. Respektive nemám je zapojený, protože to je pakárna hadic a výměna nádobky s čerpadlem, do čehož se mi už nechtělo. Prostě mám to tak nějak předpřipravený. A stran ceny xenonů, na což se původně autor ptal, tak ty se dají pořídit i s montáží do 10 t. Kč a inzeruje to myslím i Alesio na stránkách auto asp2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Na prostý souhlas s Lukem..buď si to chci pořídit a nebo ne.. to snad jako Češi máme v genech, že pořád všechno chceme jen och.ávat? Kdy\ž vezmu kolik stojí xena a vše nutné kolem, tak proti tomu jsou např. ostřiky hotový pakatel..ovšem pardon, já zapomněl, že jsme v Čechách, takže xena koupíme za hubičku někde za rohem, že..co na tom, že někomu budou chybět. Takovéhle názory, jak co obejít, mně fakt dostávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 no to co napsal Alexas není až tak od věci. Proto jsem ty starý lampy neprodal a eventuálně je dám nazpět až v okamžiku, kdybych na STK neprošel. Je fakt, že ostřiky tam tak trochu mám i nemám. Respektive nemám je zapojený, protože to je pakárna hadic a výměna nádobky s čerpadlem, do čehož se mi už nechtělo. Prostě mám to tak nějak předpřipravený. A stran ceny xenonů, na což se původně autor ptal, tak ty se dají pořídit i s montáží do 10 t. Kč a inzeruje to myslím i Alesio na stránkách auto asp2. Jasný, ale jak budeš sundavat nárazník..a že ty určitě si zas něco vymyslíš , tak to asi zapojovat budeš, ne? určitě ale nebudeš někam lepit krytky, aby to jen tak vypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 nikoliv, já tam ty ostřikovače s krytkama opravdu mám, ale jaksi jsem už neměl sílu to zapojit. Jen teď přemejšlím, proč jsem to tam vůbec dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Na prostý souhlas s Lukem..buď si to chci pořídit a nebo ne.. to snad jako Češi máme v genech, že pořád všechno chceme jen och.ávat? Kdy\ž vezmu kolik stojí xena a vše nutné kolem, tak proti tomu jsou např. ostřiky hotový pakatel..ovšem pardon, já zapomněl, že jsme v Čechách, takže xena koupíme za hubičku někde za rohem, že..co na tom, že někomu budou chybět. Takovéhle názory, jak co obejít, mně fakt dostávají. Ty co prodává Alesio prej nikomu nechyběj. Ostatně to inzeruje zcela veřejně, tak ho ani nepodezírám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 žádná nádobka se měnit nemusí. blbý je, že když se nechá origo, je menší a kapalina rychlejc ubejvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Ty co prodává Alesio prej nikomu nechyběj. Ostatně to inzeruje zcela veřejně, tak ho ani nepodezírám. Já nenapadám Alesia, ten má nové věci, jen se ale stačí podívat na fóru, co se jich ztrácí.. Jinak jsem myslel to, že ty máš všechno kompletní a je jen otázka času to rozchodit, určitě nemáš potřebu lepit krytky na nárazník samotné, bez "zázemí" To už mi přijde jako totální hovadina to tak řešit..možná tak věc hodná dvojkového golga se zavařenýma klikama, ale ne aut za půl míle a víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 supr, to bych si moh koupit trabanta. u auta týhle cenový přehazovat světla aby to prošlo STK mi přijde fakt totál úlet. když neni nivelace, pochopim to, sám to tak mam, regulaci mam na kolečku a funguje to, ale xena bez ostřiku, někdo to má i bez regulace natvrdo, to už moc nechápu... Hele ty trabante ,automatická nivelace je ke xénum je snad taky poviná,né?Nevim co je na tom za úlet jednou za dva roky přehodit světla? Budu mít jistotu,že projdu což ty s xenonama s regulací na kolečko ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 supr, to bych si moh koupit trabanta. u auta týhle cenový přehazovat světla aby to prošlo STK mi přijde fakt totál úlet. když neni nivelace, pochopim to, sám to tak mam, regulaci mam na kolečku a funguje to, ale xena bez ostřiku, někdo to má i bez regulace natvrdo, to už moc nechápu... Hele ty trabante ,automatická nivelace je ke xénum je snad taky poviná,né?Nevim co je na tom za úlet jednou za dva roky přehodit světla? Budu mít jistotu,že projdu což ty s xenonama s regulací na kolečko ne A co si tam rovnou hodit jinej motor, ať to trošku upaluje..a na STK vždycky vrátit ten původní? Vítejte ve světě opravdových tuningářů Přeju víc silničních kontrol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.