Publikováno Červenec 17, 200718 r Jedete nekdo ted do Slušovic???http://auto-show.tuning-sport.cz/ ???
Červenec 19, 200718 r Já jedu , sice jedu v sobotu zrovna na dovolenou, ale loni mě to taky tak vycházelo a zvládl jsem to. Už se těším
Červenec 19, 200718 r Autor Náš Team jede Tedy Já,Bajdik,Jura Mc,JohnyS a Kasko Už se moc Těším Kasko je odnas z vesnice..jinak ty prezdivky neznam..:-P
Červenec 19, 200718 r Koukám že to je 20 až 22 ale program jen 20a21, co bude 22.7.??? myslim,ze ten posledni den ( nedele) uz zadny program nebyva .. a behem dopoledne se odjizdi domu ...
Červenec 19, 200718 r Autor Koukám že to je 20 až 22 ale program jen 20a21, co bude 22.7.??? myslim,ze ten posledni den ( nedele) uz zadny program nebyva .. a behem dopoledne se odjizdi domu ... JJ v sobotu se ožeres...a no poledni v nedelu jak vystrizlivis jedes domu:)
Červenec 19, 200718 r Koukám že to je 20 až 22 ale program jen 20a21, co bude 22.7.??? myslim,ze ten posledni den ( nedele) uz zadny program nebyva .. a behem dopoledne se odjizdi domu ... JJ v sobotu se ožeres...a no poledni v nedelu jak vystrizlivis jedes domu:) Takže stačí přijed v sobotu, jako správný řidič se neožrat a večer domů PS: Jaké to bylo loni??? stojí za to tam jezdit? (podle všeho by mělo být good počasí)
Červenec 19, 200718 r Urcite se tam objevím v patek vecer a v sobotu odpoledne to snad zvladnu taky.. Minule rocniky byly podle meho vydarene, takze proc se nezajet podivat znova
Červenec 23, 200718 r Autor Dobrá akce přikládám foto ja pridam foto vece.. mam asi 200 fotek tak to musim protridit:-P
Červenec 25, 200718 r Autor je videt ze kola delaji auta...radek nandal chromi a uz to fici s fabii radek??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.