RaKa Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Fakt nevim co bych jim proved, ale nasranej bych byl hodně, aspoň bych jim vyfouk všechny kola... To je mazec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Njn, sice ma karlovarskou spz, ale Praha je Praha A to tazny, za to bych taky vrazdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Ten s tou červenou Oktou tam stojí teda pěkně blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Ten s tou červenou Oktou tam stojí teda pěkně blbě Kdyby mě takhle zablokovali tak by ten vepředu i vzádu měl propichany kola.To by nerozchodili,magoři! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 24. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Tak to stou červenou jsem já a ten BLBEC uprostřed se tam takhle narval . Vraždil bych já. Normálně je sice těžké v této lokalitě zaparkovat ale o prázdninách je míst celkem dost. Stačilo, aby trochu popojel. Fakt hovado. Eště že jsem to tažné tam měl, jinak by mi orval nárazník daleko víc. Tažné je sice sundavací, ale ten mechanizmus je zareznutej a WDčko nepomohlo... Chtěl jesm ho sundat, ale po této zkušenosti ho tam radši nechám. Když to jde, tak parkuju rovnoběžně, protože jinak mám auto omlácené od dveří. Jenže rovnoběžně taky znamená větší riziko ojetí klíčem a teď ještě tohle. Kdo má garáž, tak je vysmátej, kdo ne tak je v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 však já vím, že s tou červenou jsi to ty jsem si musel rejpnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 24. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 jasan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Proste na demenci nenarazis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.