s-talker Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Zdravim vsecky, chtel sem se zeptat jestli tam mate nekdo namireno, tak je to prvni rocnik nic super to asi nebude ale rikam si ze mrknout bych se tam mohl vice info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 nikdo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Ja jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Jak jsi dopadl ???Ja nejel, ponevadz jsem prisel o reservni spojku, tak nechci tu starou drazdit=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Vyhraaaallllll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Vyhraaaallllll :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 (editace) Vyhraaaallllll povidej jake to tam bylo.??.mam to necele 3 kilasky od baraku .15 min pecho...ale jak naschval jsem prijel dneska z dovci..uz jsem to nestih :feve: ....nejake fotky?? Editováno: 28. Červenec 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 na pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Vyhraaaallllll povidej jake to tam bylo.??.mam to necele 3 kilasky od baraku .15 min pecho...ale jak naschval jsem prijel dneska z dovci..uz jsem to nestih :feve: ....nejake fotky?? Docela velikeee.Az na tu casomiru co me ze 4 jizd 2x nezmerila to bylo guud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Vyhraaaallllll povidej jake to tam bylo.??.mam to necele 3 kilasky od baraku .15 min pecho...ale jak naschval jsem prijel dneska z dovci..uz jsem to nestih :feve: ....nejake fotky?? Docela velikeee.Az na tu casomiru co me ze 4 jizd 2x nezmerila to bylo guud. RE: .. a cas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Vyhraaaallllll povidej jake to tam bylo.??.mam to necele 3 kilasky od baraku .15 min pecho...ale jak naschval jsem prijel dneska z dovci..uz jsem to nestih :feve: ....nejake fotky?? Docela velikeee.Az na tu casomiru co me ze 4 jizd 2x nezmerila to bylo guud. no a kde se to presne konalo ty sprinty?si to nedovedu predstavit tady u nas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 tak panove nejake ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Heh toho golfa jsem take delali.Turbo,vstriky a soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) Takze, fota zde..... http://www.vlnobiti.repona.cz/galerie2007.html Editováno: 2. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.