Publikováno Červenec 27, 200718 r Prosím o radu. Kde v DP najdu něco o montáži parkovacího asistenta na Octavii I ? Našel jsem pouze el. schéma zapojení a v El. zařízeních jen kde je pípák, kde řídící jednotka a čidla, že jsou v nárazníku. Ale o samotné montáži ani slovo. Je ještě někde něco, co jsem přehlédl? Díky.
Červenec 27, 200718 r Prosím o radu.Kde v DP najdu něco o montáži parkovacího asistenta na Octavii I ? Našel jsem pouze el. schéma zapojení a v El. zařízeních jen kde je pípák, kde řídící jednotka a čidla, že jsou v nárazníku. Ale o samotné montáži ani slovo. Je ještě někde něco, co jsem přehlédl? Díky. Jo, najdi si v karoserii, jak se sundává zadní nárazník a případně další plasty, pod kterými budeš chtít táhnout kabeláž. Jinak doporučuji zapojit kabel od spínače zpátečky u zadního světla. Vepředu pod palubkou se to v tom svazku nedá pořádně najít, pokud neodděláš i vrchní díl palubky. No a pak snad jen si dát pozor, až budeš vrtat tu díru na senzory, aby jsi ji neměl šišatou nebo větší, než je ten senzor.
Červenec 27, 200718 r Autor Prosím o radu.Kde v DP najdu něco o montáži parkovacího asistenta na Octavii I ? Našel jsem pouze el. schéma zapojení a v El. zařízeních jen kde je pípák, kde řídící jednotka a čidla, že jsou v nárazníku. Ale o samotné montáži ani slovo. Je ještě někde něco, co jsem přehlédl? Díky. Jo, najdi si v karoserii, jak se sundává zadní nárazník a případně další plasty, pod kterými budeš chtít táhnout kabeláž. Jinak doporučuji zapojit kabel od spínače zpátečky u zadního světla. Vepředu pod palubkou se to v tom svazku nedá pořádně najít, pokud neodděláš i vrchní díl palubky. No a pak snad jen si dát pozor, až budeš vrtat tu díru na senzory, aby jsi ji neměl šišatou nebo větší, než je ten senzor. Já už tam jeden mám neoriginální tak něco málo o tom vím. Jen jsem to chtěl mít jako z fabriky. I Vaša s Cosbym mi radili, abych to natáhl na světlo tak to tak asi udělám.
Červenec 28, 200718 r tu mam nieco, podla toho som to instaloval, v narazniku mas z vnutornej strany predznacene body na vyvrtanie otvorov. Ja som to vrtal vykruzovacim vrtakom o priemere 25mm, vrtak som priebezne mazal v olejovo-vodnom roztoku, aby sa neprehrieval plast. Upraveno Červenec 28, 200718 r od marek434
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.