VitaP Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Prosím o radu. Kde v DP najdu něco o montáži parkovacího asistenta na Octavii I ? Našel jsem pouze el. schéma zapojení a v El. zařízeních jen kde je pípák, kde řídící jednotka a čidla, že jsou v nárazníku. Ale o samotné montáži ani slovo. Je ještě někde něco, co jsem přehlédl? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Prosím o radu.Kde v DP najdu něco o montáži parkovacího asistenta na Octavii I ? Našel jsem pouze el. schéma zapojení a v El. zařízeních jen kde je pípák, kde řídící jednotka a čidla, že jsou v nárazníku. Ale o samotné montáži ani slovo. Je ještě někde něco, co jsem přehlédl? Díky. Jo, najdi si v karoserii, jak se sundává zadní nárazník a případně další plasty, pod kterými budeš chtít táhnout kabeláž. Jinak doporučuji zapojit kabel od spínače zpátečky u zadního světla. Vepředu pod palubkou se to v tom svazku nedá pořádně najít, pokud neodděláš i vrchní díl palubky. No a pak snad jen si dát pozor, až budeš vrtat tu díru na senzory, aby jsi ji neměl šišatou nebo větší, než je ten senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Prosím o radu.Kde v DP najdu něco o montáži parkovacího asistenta na Octavii I ? Našel jsem pouze el. schéma zapojení a v El. zařízeních jen kde je pípák, kde řídící jednotka a čidla, že jsou v nárazníku. Ale o samotné montáži ani slovo. Je ještě někde něco, co jsem přehlédl? Díky. Jo, najdi si v karoserii, jak se sundává zadní nárazník a případně další plasty, pod kterými budeš chtít táhnout kabeláž. Jinak doporučuji zapojit kabel od spínače zpátečky u zadního světla. Vepředu pod palubkou se to v tom svazku nedá pořádně najít, pokud neodděláš i vrchní díl palubky. No a pak snad jen si dát pozor, až budeš vrtat tu díru na senzory, aby jsi ji neměl šišatou nebo větší, než je ten senzor. Já už tam jeden mám neoriginální tak něco málo o tom vím. Jen jsem to chtěl mít jako z fabriky. I Vaša s Cosbym mi radili, abych to natáhl na světlo tak to tak asi udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek434 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 (editace) tu mam nieco, podla toho som to instaloval, v narazniku mas z vnutornej strany predznacene body na vyvrtanie otvorov. Ja som to vrtal vykruzovacim vrtakom o priemere 25mm, vrtak som priebezne mazal v olejovo-vodnom roztoku, aby sa neprehrieval plast. Editováno: 28. Červenec 2007, autor: marek434 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.