jurauh Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 (editace) mám octávku combi a zajímalo by mě jestli je výměna stejna jak u normální verze dík Editováno: 27. Červenec 2007, autor: jurauh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 (editace) chtěl jsem se zeptat jestli jde na octávku combi z 99 dát čirou optiku dik Predky octavek jsou uplne stejny, takze vymena je taky stejna ;-) pokud teda myslis optiku prednich svetel. Vsechno jde kdyz se chce a kdybys trosku hledal na foru tak to najdes a nemusis zakladat novy temata. Bud tam hodis cirou optiku z Laurin a Klement octavky (predfaceliftovy maj stejny rozmery svetel jako mas ty) a nebo predelas na facelift, ale je potreba vymenit minimalne naraznik, blinkry a svetla + jiny upravy. Je to financne narocnejsi ale zase budes mit cumak jako facelift octavka. Treti moznost je dat si tam faceliftovy svetla a riznout trochu naraznik aby se tam vesly...neni to moc elegantni reseni ale uz sem to taky videl. Editováno: 27. Červenec 2007, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurauh Vloženo 27. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 jj způsob výměny vím jen jsem nevěděl jestli je to u kombiku stejne dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.