Triplseven Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Dobrý den! Mám Fabii combi 1,4 Tdi rok starou.Zjistil jsem že mi u pravého předního světlometu prasklí obě plastové packy co drží ten světlomet k ránu karoserie.Jsou na vrchu toho světlometu.Rád bych se optal zda se to už někou stalo a zda-li se to dá reklamovat?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 to asi neuznaju na reklamaciu. da sa dostat take opravne drziaky. ja to bezne pouzivam. par stoji asi stovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A buchol si s tým alebo ako sa to stalo? Pokial sa to stalo nie tvojim zavinením a nikým iným takk too na reklamáciu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.