Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Pánové

Mám hodně specifický dotaz. Dneska se mi do ruky dostal kousek samolepící umělohmotné lišty (imitace chromového kovu). Viděl sem, že stím borci dělají přední masku (kovový rošt). Ale bohužel nevím kde takovou lištu koupit, nevím ani jak se tato lišta jmenuje. Posílám v příloze její obrázek. Pokud někdo ví o co se jedná, popř. nějaký odkaz na obchod nebo internetové stránky, budu vám vděčný. Prosím o jakoukoliv radu.

Díky

post-4801-1185736502_thumb.jpg

www.milotec.cz

na tom webu to maju

• Autor
www.milotec.cz

na tom webu to maju

Fabko a kde si to tam prosím tě viděl?? Já tam vidím jen ty jejich kovové komlety na přední masky za cca 1500 Kč. Ale samostatnou lištu tam nikde nevidím...:-(

No nevim, ale fabka2004 myslel asi ten komplet - jednu samotnou listu tezko sezenes, resp. oficialne asi nesezenes.

• Autor
No nevim, ale fabka2004 myslel asi ten komplet - jednu samotnou listu tezko sezenes, resp. oficialne asi nesezenes.

no právě, fabka určitě myslel ten komplet....vím, že mi kluci říkali, že to někdo kupoval někde na netu...se to prý prodává normálně po cca 5 , 10, 20 metrech....

ja som myslel komplet, celu sadu

To co myslíš jsem viděl v tuning.obchodě v Teplicích,mají to na metry.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.