nogi Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Zdravím Pánové Mám hodně specifický dotaz. Dneska se mi do ruky dostal kousek samolepící umělohmotné lišty (imitace chromového kovu). Viděl sem, že stím borci dělají přední masku (kovový rošt). Ale bohužel nevím kde takovou lištu koupit, nevím ani jak se tato lišta jmenuje. Posílám v příloze její obrázek. Pokud někdo ví o co se jedná, popř. nějaký odkaz na obchod nebo internetové stránky, budu vám vděčný. Prosím o jakoukoliv radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 www.milotec.cz na tom webu to maju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 www.milotec.czna tom webu to maju Fabko a kde si to tam prosím tě viděl?? Já tam vidím jen ty jejich kovové komlety na přední masky za cca 1500 Kč. Ale samostatnou lištu tam nikde nevidím...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 No nevim, ale fabka2004 myslel asi ten komplet - jednu samotnou listu tezko sezenes, resp. oficialne asi nesezenes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 No nevim, ale fabka2004 myslel asi ten komplet - jednu samotnou listu tezko sezenes, resp. oficialne asi nesezenes. no právě, fabka určitě myslel ten komplet....vím, že mi kluci říkali, že to někdo kupoval někde na netu...se to prý prodává normálně po cca 5 , 10, 20 metrech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 ja som myslel komplet, celu sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 To co myslíš jsem viděl v tuning.obchodě v Teplicích,mají to na metry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.