hrutek Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Ahoj všichni. Má někdo na svém mazlíkovi originál sport paket od Škody? Můžete poslat foto? Na kolik to vyšlo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Ahoj všichni. Má někdo na svém mazlíkovi originál sport paket od Škody? Můžete poslat foto? Na kolik to vyšlo? Díky Zkus kouknout na škodovácké internetové stránky, dá se tam stáhnout v pdf brožurka, mám jí doma v hard copy, tam najdeš co Tě zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Ahoj všichni. Má někdo na svém mazlíkovi originál sport paket od Škody? Můžete poslat foto? Na kolik to vyšlo? Díky Zkus kouknout na škodovácké internetové stránky, dá se tam stáhnout v pdf brožurka, mám jí doma v hard copy, tam najdeš co Tě zajímá. OK, díky moc mischicko. Jen bych chtěl vidět jak to vypadá v reálu (na stránce Škody jsou jen malé ukázky). Má někdo - můžete přidat foto? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 když dáš adekvátní kola, nevypadá to tak blbě, jinak je to děs, pokud teda mas na mysli ten tovární tuning kit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Me se to celkem libi a bylo to snad zverejkneny v jednom testu OII na auto.cz mel by stat kolem 20 000 myslim nebo 30 000 ted si nejsem jistej stpro, je otazkou jeslti je to uz vcetne lakovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Mne sa tento paket velmi paci a na rozdiel od ostatnych bol tento aj testovany v aerodynamickom tuneli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Mne se právě tento originál sport tunink také moc líbí. Rozhodně bych nešel do nějakých náhražek. Viděl jsem jich pár a vůbec nevypadaly hezky a spíše design Octavie zkazily. Jinak díky za fotečky . Mrknu na to auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Trocha exotiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Ze by chorvatsko? Trocha exotiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Tie odrazky v zadnom narazniku su ohybne, nejake nalepky? Alebo pevne plastove ako ma RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.