VPetr Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 O1,r.v. 99,1,6 Zdravim, 1.kucí muzete mi poradit co ktery kontakt je pod rele,blokem ??? Nachazi se tam 75x,30,30,30a,87f??? -proc 2x 30+???-je v tom nejaky rozdil? 2.Palubka obcas jde obcas ne,po zamknuti uvnitr to s rucickama cukne.... -je mozne ze je spatne napojeny (dodelavany) alarm s central??? -mechanik jednoho servisu prohlasil ze to muze delat neplechu na tom kontaktu kam je napojeny alarm s cent.ze by ale na to meli vliv i budiky....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 O1,r.v. 99,1,6 Zdravim, 1.kucí muzete mi poradit co ktery kontakt je pod rele,blokem ??? Nachazi se tam 75x,30,30,30a,87f??? -proc 2x 30+???-je v tom nejaky rozdil? 2.Palubka obcas jde obcas ne,po zamknuti uvnitr to s rucickama cukne.... -je mozne ze je spatne napojeny (dodelavany) alarm s central??? -mechanik jednoho servisu prohlasil ze to muze delat neplechu na tom kontaktu kam je napojeny alarm s cent.ze by ale na to meli vliv i budiky....??? Dvě 30 jdou od baterky a ta třetí jde pod palubku a do pojistkovky. Budíky bych spíš tipoval na "padající" někdo je tu spravuje. Je možné, že po zamknutí je nějaký výkyv napětí, tak to zacloumá, ale nemělo by. Spíš zkus zjistit, co je to za dodělávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Dvě 30 jdou od baterky a ta třetí jde pod palubku a do pojistkovky. Budíky bych spíš tipoval na "padající" někdo je tu spravuje. Je možné, že po zamknutí je nějaký výkyv napětí, tak to zacloumá, ale nemělo by. Spíš zkus zjistit, co je to za dodělávku --------- Diky! No dodelavku jsem zapojoval ja,ale neni mi jasne proc bych nemohl ten alarm napojit na 1 ze svorek 30??? To jsem slysel poprve!!! Co se tyce budiku tak jsem toho uz precet mraky takze ty asi odeslu na opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 pokud to bude dělat i po opravě budíků, tak to řeš, ale nejspíš to bude v budíkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 pokud to bude dělat i po opravě budíků, tak to řeš, ale nejspíš to bude v budíkách Jo,jo diky....ja si take myslim ze alarm s tim nema co docineni ale radeji se ptam,jelikoz slova mechanika me dost lezi v zaludku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.