lamosi Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Mam O1 s 3G komfortkou ... Chtel bych na tom aktivovat funkci, ze kdyz pri zamcenom aute stlacim Odemknout jenom jednou, odemknou je jenom ridicovy dvere a kdyz to pak zmacknu zas, tak se odemkne vsechno ... Zamykani ostava stejne. Tuto funkci jsem si vsiml kdyz jsem mel pujceny SEAT ALTEA ... Jde to na O1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 (editace) jde Cau ... my jsme se bavili i o tom, ze by jsi mi udelal dotah oken, tak mi pak udelas i tohle, domluvime se, ale az jak budu mit nejak cas ... dik ale za info Editováno: 2. Srpen 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 oki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.