Peter66 Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Ahoj, ja mám Octaviu 1.6 benzin, 75KW a tyčkové radenie, a mám taký problém, že keď sú v lete horúčavy ako keby kulisa radenia, alebo niečo iné napuchlo a 2. prev. stup. sa dá zaradiť len enormne ťažko. V kulise to drie, pri páke. Stretol sa už niekto s podobným problémom? Po vychladnutí prevodovky, alebo motora radenie ide normálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestormiranda Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Ahoj,ja mám Octaviu 1.6 benzin, 75KW a tyčkové radenie, a mám taký problém, že keď sú v lete horúčavy ako keby kulisa radenia, alebo niečo iné napuchlo a 2. prev. stup. sa dá zaradiť len enormne ťažko. V kulise to drie, pri páke. Stretol sa už niekto s podobným problémom? Po vychladnutí prevodovky, alebo motora radenie ide normálne. hej tak na tvoj problém neviem poradiť ale skus vymeniť olej v prevodovke ...alebo to može byť v kulise neviem skus si dať vyhľadať tu vo fore ...včera som niečo o tom akurát čítal ..... ja mám zasa iný problém mne na 1.8, 92 kw bebzin rýchlosti pre zmenu vyskakujú teda aku uberiem plyn tak to normálne vyhodí dvojku a to isté robí aj so štvorkou tak neviem ......neviete mi poradiť nahodou ......a predtým mi to vyhadzovalo zasa jednotku...fest nepríjemné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21467&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BAJTU Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Ahoj,ja mám Octaviu 1.6 benzin, 75KW a tyčkové radenie, a mám taký problém, že keď sú v lete horúčavy ako keby kulisa radenia, alebo niečo iné napuchlo a 2. prev. stup. sa dá zaradiť len enormne ťažko. V kulise to drie, pri páke. Stretol sa už niekto s podobným problémom? Po vychladnutí prevodovky, alebo motora radenie ide normálne. Mám tentýž problém a po promazání táhel řazení se minimalizoval ale nezmizel úplně.Uvažuji o výměně převodového oleje.Oct.1.6 -74Kw -150 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter66 Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ja mam 98 000km, rv.2001. Vymenil som olej v prevodovke"OMV...". Dvojka ide lahsie, ostatne su na 100%. Riadiaca paka ide furt po zohriati tazko. Asi v kulise nieco zadrhava. Ako to mam namazat? DA sa to rozobrat? Je to nad vyfukovym potrubim a asi sa to od neho prehrieva. Ta kulisa vyzera byt nerozoberatelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Ja mam 98 000km, rv.2001. Vymenil som olej v prevodovke"OMV...". Dvojka ide lahsie, ostatne su na 100%. Riadiaca paka ide furt po zohriati tazko. Asi v kulise nieco zadrhava. Ako to mam namazat? DA sa to rozobrat? Je to nad vyfukovym potrubim a asi sa to od neho prehrieva. Ta kulisa vyzera byt nerozoberatelna. Nazdar. Tá kulisa sa dá rozobrať,ak odstrániš tú bielú záklapku z umelej hmoty,ktorá sa nachádza vo vnútri hneď nad tou gulou zo silonu na konci radiacej páky.Potom odpojíš na spodku auta výfuk a plech a nakoniec šrôbu na konci radiacej páky. Potom vieš tyčku vytiahnúť do hora.Ja som tento problém mal.Obrúsil som jemným šmirglom tú guľu zo silonu na konci radiacaj páky a namazal grafitovou vazelinou.Je to skoro na 100%.Ináč sa dajú obidva kusy kúpiť za 1.700sk.Keby si zistil niečo iné daj vedieť. Fero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan29892 Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Ahoj, ja mám Octaviu 1.6 benzin, 75KW a tyčkové radenie, a mám taký problém, že keď sú v lete horúčavy ako keby kulisa radenia, alebo niečo iné napuchlo a 2. prev. stup. sa dá zaradiť len enormne ťažko. V kulise to drie, pri páke. Stretol sa už niekto s podobným problémom? Po vychladnutí prevodovky, alebo motora radenie ide normálne. Cavte chalani mam podobny problem radiaca paka mi ide nenormalne tazko pri vsetkych stupnoch aj za studena aj zepla nenapada ma nic co by stym mohlo byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.