Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hele mě strážci zákona asi nemaj moc rádi pač mě furt někde stavěj ale nikdy nic neříkali na kola at už jsem měl 18" nebo teď 19" a to jsem s tim byl i v Chorvatsku a nic, jak říká Luke, pod 18" nechoďte, fakt je to na OII málo.. :palec2:

Vloženo
Hele mě strážci zákona asi nemaj moc rádi pač mě furt někde stavěj ale nikdy nic neříkali na kola at už jsem měl 18" nebo teď 19" a to jsem s tim byl i v Chorvatsku a nic, jak říká Luke, pod 18" nechoďte, fakt je to na OII málo.. :palec2:

Strážci zákona ti nemají zatím jak na místě zkontrolovat,jaký kola tam mají správně být. museli by ti to kontrolovat z TP a ten ssebou nevozíš.takže se to kontroluje jen na STK a pojišťovny v případě havárie dost často koukají,jaké tam máš pneu.(nejen vzorek,letní nebo zimní,ale i rozměr)

Vloženo

no nevím,jak to zjistí,že máš zapsaná kola homologované certifikátem pro dané vozidlo? a nebo,že je tam máš zapsané např. z dovozu?

zatím příslušníky zajímá spíš stav pneumatik a shodný vzorek na nápravě. ;)

Vloženo

jo tak to je asi pravda.

ale ta jejich centrála na vysílačce vyštrachá spoustu věcí, takže protože moje 18ky legálně zapsat nejdou, tak bych na ně nezkoušel, že je zapsaný mám a ať si to zjistí

Vloženo

do prahy jedine osmnactky...a mozna bych zkusil i ty devatenactky letos...preci jen kdyz je to snizeny a se sportsitze tak to neni dostatecna skakacka :)

kdo to nezkusil, neuveri ale na 18je to v praze parada

Vloženo

slecinky si zvyknou hlavne ze to dobre vypada :) a kdyz se jim to nelibi muzou jezdit sockou ze ano :)

ja mam z toho radost, pokud nevymetu neco obriho ale vic me sere D1, tam to proste je horsi nez magistrala na stvanici na tehle kolech :)

Vloženo

tak ono to neni jenom o vzhledu. a doporučuju se projet na ted nově otevřeným kusu D3 před Táborem, tak po tom původním starým úseku na kterej se novej napojil, tak je to na překousnutí jazyka

Vloženo
Dotaz, ale asi se to tu resilo.....muzu dat na octavku kola s ET 35? asi ne aniz by se nemuseli zapsat do technicaku....ze?

Návod na zapsání do OTP tu je někde velice dobře popsán, po praktické stránce je ET35 už opravdu hodně vysunutá ven.Milotec u své nabídky 18 a 19" kol pro OII má ET 43 resp. 40.Asi ti guma při větším propérování škrtne o blatník.Bez problémů bych to viděl u Scouta , nebo u Okin se zvýšeným podvozkem.

Vloženo

No tak pro slečínkovský zadečky to moc dobré neni no to je pravda, " ale hlavně že to dobře vypadá " ikdyž je pravda že naposled když jsem jel s přítelkyní po dálnici z Brna do Olomouce tak ji trošku začalo bolet pozadí.... :rolleyes:

Vloženo
takže et 35 je moc(malo)???

NO pokud máš ráfel 7 nebo 7,5" s ET 35 tak je to OK pokud máš 8" a je ET 35 a je to snížený tak pak to vzadu trošku škrtá ale stačí jen vyřezat ty plíšky co jsou na přichycení zadního nárazníku (ale nedržej ho a ničemu to nevadí!) a je vše ok !

Vloženo
NO pokud máš ráfel 7 nebo 7,5" s ET 35 tak je to OK pokud máš 8" a je ET 35 a je to snížený tak pak to vzadu trošku škrtá ale stačí jen vyřezat ty plíšky co jsou na přichycení zadního nárazníku (ale nedržej ho a ničemu to nevadí!) a je vše ok !

rafek mam 7,5.....tak snad v poho...dik za rady

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...