Majkl7777777 Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Čaute, mám otázku. Vyrezal som si krúžky na repro do dverí, bo u nás nejdu zohnať, stále kecajú že majú problem s CNC pílou a tak som si ich chcel urobiť sám... Chcem sa opýtať či vadí že vnútorný priemer je väčší. Je okolo 14,6 - 14,7 cm. Čiže keď ich priložím k otvoru v plechu na dverách vidno aj plech. Chcem sa opýtať či nedojde k nejakemu akustickému niečomu Mám novšiu Fabiu a žiaľ namiesto desiatich šrobov som mal desať nitov a tak nerad by som menil kružok znova, preto sa radšej opýtam. Ešte niečo, krúžok sa skladá zo štyroch krúžkov 8 mm hrúbky, čiže mám hrubku 32mm. Stačí to? Repro mám Ground Zero Hydrogen 16 Neo. Dik (bolo by fajn keby som dostal dnes odpoveď, bo sa chystám poobede to dokončiť ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 no plech mám na šroubech, ale stejně nevidím důvod k tomu ho sundávat.... repráčky a redukční kroužky sem měnil jen tou dourou a jinýho průměru se neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 no plech mám na šroubech, ale stejně nevidím důvod k tomu ho sundávat.... repráčky a redukční kroužky sem měnil jen tou dourou a jinýho průměru se neboj dôvod na demontáž plechu bol vytlmenie vnútra dverí, kúpil som totiž vopred Dynamat Extreme, čo je extremne drahý a tak ma nity nemôžu odradiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 tak to jo, kvůli tlumení ano... jinak by to bylo zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 tak to jo, kvůli tlumení ano... jinak by to bylo zbytečný Len rozmýšlam ako to potom celé nahodiť naspäť, bo nity ktoré som tam mal o priemere 9 mm nie je možné zohnať... jednoducho nie sú.... sú len max. 6,4 mm. Rozmýšlal som nad tým že tam nanitujem nitovacie matice... ale nitovacie kliešte sú drahé a kôli tomu si ich kupovať nebudem. Ďalej som uvažoval nad tým že zo zadu dám matky a spredu skrutky a pod ne podložky... neviem či to pôjde... zajtra to chcem skúsiť... neviem si predstaviť tú prácu s račnou v tak obmedzenom priestore ako je za tým plechom ( Ak máte niekto iný nápad ako to zavrieť bez toho sprostého nitovania, tak poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 16. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Neviete mi niekto poradiť kde by bolo možné tie MDF krúžky kúpiť... Najlepšie na Slovensku, lebo už som našiel jednu firmu v ČR, objednal som si ich a nie a nie sa k nim dovolať či moju objednávku potvrdili či nie, lebo som nedostal žiadnu odozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Pozri v bazari tam ich niekto ponúka myslím,že je od Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 nema ich nikto a zobral by som aj ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 nema ich nikto a zobral by som aj ja. ...ale má...jen by bylo asi lepší poslat peníze na účet a zásilku jako běžný balík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 slo by to pres paypal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.