vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 no flame... ale jak to tady pročítám, tak tento motor nepatří zrovna mezi skvosty... :-( to můžu bejt nakonec rád, že sem do něj nešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 to je známá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 tak na to si připijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 já klidně, páč mám bezporuchový 1.9, ale aby dvoulitráři nebyli nasraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 hh... myslím, že ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 hh... myslím, že ne... My 2,0 TDi nejsme vůbec smutní. Já zatím bez problémů. Ráno naskočí rychle a bez problémů. Je taky možné že když už mám modelový rok 2008 , tak je to tam už vyřešený. Něco pro Vorlajze , včera jsem jezdil po Praze a pravda jako dobytek , protože jsem si chtěl užít to krásný klouzání a spotřeba 8,8 litrů na 100 . Ale to byl zadek snad pořád připojenej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 bože, Bb, pochop prosím, že mě ta moje spotřeba, ale vůbec nevadíííí!!!! chápeš, takže to, že ty si jezdil za 8,8 l na stoje hezký, ale mě je to šuma fuk!!! a k těm problémům, kámo, zatím máš najet "pár" tisíc, tak si zatím moc nevyskakuj! ale nepřeju ti samozřejmě žádné problémy, to ne!!! ať auťá slouží co nejlépe!!! a prosím, zdrž se neustálého předsouvání tvé skvělé TDI spotřeby v káždém tématu, ve kterém na sebe narazíme! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) ty voe to se zdá. posledních pár měsíců mi přijde, že téma "spotřeba vorlajzovo 2.0FSI proti ostatním" je skoro na denním pořadu dne a v příspěvkách, kde je fakt hodně off topic Editováno: 8. leden 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 ty voe to se zdá. posledních pár měsíců mi přijde, že téma "spotřeba vorlajzovo 2.0FSI proti ostatním" je skoro na denním pořadu dne a v příspěvkách, kde je fakt hodně off topic Díky za podporu Luku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Díky za podporu Luku . jaký díky Luku? ty vole ty si řepa! čti si svoje příspěvky... ty tady furt vytahuješ jak ti to tvoje slavný TDI jezdí za x l na sto... tak jaký díky Luku? navrch když si přečtěs jakýkoliv témata, tak se do mě furt opíráš svýma rádoby vtipnýma příspěvkama, dneska si mě fakt dostal! di se bodnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 psal jsem tady akorát to, že tenhle motor 2.0 TDI má spoustu problémů (viz. velké množství příspěvků zde na fóru) a ty jediný co na to napíšeš je to, že si jezdil po Praze za 8,8 l a že ty si maximálně spokojenej, ale máš zatím najeto jenom 8 tis bo tak přibližně... bože, fakt řepa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Vy*erte se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 chlapi nevim jestli jste mě správně pochopili, ale muj příspěvek nebyl myšlenej jako podpora kohokoliv nebo proti komukoliv. bylo to jen holý konstatování, že nějak nerozumim stále přetrvávajícím žabomyším válkám o spotřebě TDI vs FSI. podobně jako haldex vs předokolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 na názory na FSI jsem si založil vlastní vlákno (který mi teda nějak zvláštně "přebral" DIAGNOSTIK) a tam se o tom snad bavit můžu... tady jsem o tom ani necekl, jako v poslední době nikde jinde! samozřejmě jsem tvojí poznámku bral přesně tak jak píšeš, proto jsem se divil, že tady Mr.Bburago píše, že ti děkuje za podporu... a nehledě na to, že právě Mr.Bburago do mě neustále "vandruje"!!! hawg domluvil jsem! p.s. sry za OT, jen na vysvětlenou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 na názory na FSI jsem si založil vlastní vlákno (který mi teda nějak zvláštně "přebral" DIAGNOSTIK) a tam se o tom snad bavit můžu... tady jsem o tom ani necekl, jako v poslední době nikde jinde! samozřejmě jsem tvojí poznámku bral přesně tak jak píšeš, proto jsem se divil, že tady Mr.Bburago píše, že ti děkuje za podporu... a nehledě na to, že právě Mr.Bburago do mě neustále "vandruje"!!! hawg domluvil jsem! p.s. sry za OT, jen na vysvětlenou! No jo, ale je to podmineno tou Tvoji chvalou na FSI!! Tak se neni cemu divit....ted uz mozna ne, ale jeste pred casem tady toho bylo celkem dost. Ja myslim ze spotrebu zatim resit nemusite, kvuli poctu najetych km. U mne ze zacatku nebyl problem se dostat na 15l/100km (2.0TDI!!!), ted kdyz jedu tak v poklidu 120-130km/h (Krumlov-Budejce) tak je to kolem 6,5-7l/100km a to uz je neco jinyho!! Najeto mam 29tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 lepší bude, když sem nebudu chodit... už před časem jsem to říkal, jak nemáš na zimu hlíny, pod kapotou TDI a na středovým panelu Nexuse... tak sem prostě nepatříš! vytahuješ tady skoro měsíc a půl starý dohady... v poslední době se tady o tom vůbec nebavím, Bb do mě furt šije a vy ho nakonec ještě hájíte. trhněte si nohou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 lepší bude, když sem nebudu chodit... už před časem jsem to říkal, jak nemáš na zimu hlíny, pod kapotou TDI a na středovým panelu Nexuse... tak sem prostě nepatříš! vytahuješ tady skoro měsíc a půl starý dohady... v poslední době se tady o tom vůbec nebavím, Bb do mě furt šije a vy ho nakonec ještě hájíte. trhněte si nohou!!! Ale vzdyt nikdo nic nerika (ze sem nepatris), v kazdym topicu se resi spotreba TDI vs. FSI (Bburago X vorlajz)! Ja nikoho nehajim...Tak se hned neurazej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 rekni mi, kdy jsem v poslední době řešil spotřebu TDI vs. FSI... dej si tu práci a najdi to... nikde viď? místo, abyste peskovali Bb za OT, tak šijete do mě!!! a neurážím se, jen se s váma nebudu bavit, když jste tak nespravedlivý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 nikde tu do tebe nikdo nešije. vzpomínáš, jak jsi o mě napsal, co jsem to za debila a jak jenom zasírám forum a že jakej jsem blb, když mi auto proměřuje jiným způsobem(a kdyby si někdo dal tu práci a našel to, tak možná rok, možná víc zpátky, se to tu řešilo a všichni jsme se na tom shodli) než tobe a jaký jsou ropáci hajzlové protože vám benzíňákům furt nutí nějakou spotřebu? taky jsem to nechal bejt a nereagoval, že zbytečně pláčeš, protože už mám plný zuby takovýhle přestřelek s tim, že nejvíc mě teda zvednul ze židle ten student bez řidičáku, to nebudu lhát. já taky nemám nexuse, taky jsem dvě zimy jezdil na plecháčích a nikdy mi to nikdo nedával sežrat. to až poslední dobou se tu občas něco na tenhle způsob semele. Doli: s tim motorem to bude jen lepší. sám můžu říct, že ten muj se mi líbí až ted po nějakých 110tis km. přijde mi, že spotřeba se tak nějak rozumně ustálila a hlavně olej už nebere tak mohutně jako dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 že jakej jsem blb, když mi auto proměřuje jiným způsobem tohle jsem o tobě neřekl... neštvi mě... přečti si to... já jsem jenom řekl, že mě to měří velmi přesně!!! nevím přesně, kde jsem se o tom bavili, ale určitě jsem neřekl, že si kvuli tomuhle blb... ano, měli jsme spor, protože si provokoval, ale to bylo kvůli něčemu jinýmu, to jsme si snad ale vyříkali... nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 jaký jsou ropáci hajzlové protože vám benzíňákům furt nutí nějakou spotřebu? taky jsem to nechal bejt a nereagoval, že zbytečně pláčeš, tohle je potřeba uvést na pravou míru... 1. nejsem si jist, zda jsem "ropáky" označil za hajzly 2. to že je spotřeba jedinej kloudnej argument ropáko, za tím si spojím (právě pro Bb je to právě ten jedinej argument a stále mě o tom přesvědčuje) 3. nepláču kvůli své spotřebě, vůbec ne, já jsem se svou spotřebou maximálně spokojenej... a jestli, jak říkáš "pláču", tak maximálně viz. bod 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Koukám že tu chvíli nejsem , a už je to tu jak na tržišti . Tímto ukončuji srovnávání mezi TDi a FSi a pojďme se bavit spíše o motorech ,které tam máme a jak jsme s nimi spokojení . A to s tím Nexusem jsem tedy nepochopil , protože nikde jsem neříkal ,že kdo ho nemá je tak je pro mě nula. Já myslím ,že jsme všichni na stejné lodi ať mám benzín nebo naftu, RSo nebo ambiente. A tímto se budeme vzájemně akceptovat. Takže pokud jsem někoho urazil , tak se tímto omlouvám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 nejvíc mě teda zvednul ze židle ten student bez řidičáku, to nebudu lhát. to mi nějak uniklo, o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 nene, ten spor co jsme si vyříkávali přes SZ je něco jinýho. toho blba jsem tam možná přidal, ale přistoupil jsi k tomu tak, jakože melu blbosti. spíš jsem měl na mysli to jak ses do mě navez, že forum jenom zasírám blbostma. to bylo v jiným topicu, kterej ted nemuzu najít, ale týkalo se to právě tý spotřeby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) než zapadnou do takovýhle společnoti, to si raději zase pořídím OI lol už toho fakt nechte, vůbec nechápu, co tou spotřebou řašíte, možná tak protaženou držku, když se tankuje Žigula na Vás a pak se hádejte, kolik to komu papá Editováno: 8. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.