Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Peterer: OK, díky ;)

• Autor
Jsou to pomocné body v krajině určují souřadnice a výšku. Jsou zaměřeny s přesností údajně 2cm. Pomáhají zeměměřičům, jsou důležité i pro síť GPS...

Ale za tuto informaci neručím :)

asi to bude něco jako geodetický bod.. Aspoň takovéto body jsou u nás na severu.. a jak píše Ptrr tak slouží k pomoci geodetům. Pokud mám dobré info, tak sou rozmístěné ve čtvercové síti po 500m..

Upraveno od superfatty

Třeba že by jsi vzal ven zeleného mazlíka a něco nafotil, když je tak krááásně? ;)

Tak to bych asi měl, ale když ono je pořád takové divné počasí. :) Než pojedu do Ostravy, tak to umeju a tam pořádně nafotím, ale to by sis mohl klidně nafotit i ty. ;):)

Tak něco málo, když se nám blíží to jaro.

post-6110-1204138374_thumb.jpg

post-6110-1204138386_thumb.jpg

post-6110-1204138400_thumb.jpg

post-6110-1204138414_thumb.jpg

Madonna v Sazka Areně 2007

post-59-1204234904_thumb.jpg

post-59-1204234938_thumb.jpg

Náš kocour - Britská modrá

post-59-1204235398_thumb.jpg

post-59-1204235430_thumb.jpg

Náš kocour - Britská modrá

Modrá není a má oranžové oči, ale první čtyřnohá kočka co se mi líbí...

Díky Mischichko kol5

Modrá není a má oranžové oči, ale první čtyřnohá kočka co se mi líbí...

plechovky bude tahat stejně jako ty co se ti nelíbí lol

Díky Mischichko kol5

Kolik stojí taková kočička?

Myslím že jsme za kotě dávali 4000,- s papírama. Byli jsme na několika mezinárodních výstavách a skoro vždy dostal ocenění a jednu vyhrál ve své kategorii. Dnes mu je 6 let. Je to kočka , která miluje svého páníčka hlavně v době krmení , je mírné a klidné povahy. Rád se honí s páníčkem a provokuje ho - např. něco škrábe ( nejraději čalouněný nábytek). Milovníky kůže přivede tato kočka do blázince ! Jinak v pohodě.

post-59-1204480962_thumb.jpg

post-59-1204481024_thumb.jpg

Myslím že jsme za kotě dávali 4000,- s papírama. Byli jsme na několika mezinárodních výstavách a skoro vždy dostal ocenění a jednu vyhrál ve své kategorii. Dnes mu je 6 let. Je to kočka , která miluje svého páníčka hlavně v době krmení , je mírné a klidné povahy. Rád se honí s páníčkem a provokuje ho - např. něco škrábe ( nejraději čalouněný nábytek). Milovníky kůže přivede tato kočka do blázince ! Jinak v pohodě.

Krásná kočička :palec2: Si asi takovou taky pořídím, časem, a klidně i bez papírů, nebo to má na něco významného vliv?

peterka davaj si na cicu pozor... my sme mali takeho kocura a niekto ho cmajzol :( ked najdem foto hodim sem

Krásná kočička :palec2: Si asi takovou taky pořídím, časem, a klidně i bez papírů, nebo to má na něco významného vliv?

Žádný vliv to nemá , pokud nechceš mít koťata. Jinak by kočička měla mít určité parametry , srst , postavení těla , ocas , oči , uši atd...ale i pouliční kočka může mít své kouzlo.

peterka davaj si na cicu pozor... my sme mali takeho kocura a niekto ho cmajzol :( ked najdem foto hodim sem

Ukrást kočku není možné , schovává se v bytě zabezpečená pancéřovými dveřmi :p jinak na procházky nechodí , miluje domov a Škodovky :palec2:

Žádný vliv to nemá , pokud nechceš mít koťata. Jinak by kočička měla mít určité parametry , srst , postavení těla , ocas , oči , uši atd...ale i pouliční kočka může mít své kouzlo.

To abych si najal na výběr nějakého odborníka :)

Tenhle druh se mi líbí a chtěl bych jí pro radost, takže papíry snad ani nepotřebuju - jen se bojím, že když bude bez, bude s největší pravděpodobností něčím "říznutá" a už nebude taková, co?

Nejlépe snad koupit v chovatelské stanici , ne všechny koťata mají nárok na papíry.... A tak by mělo být jasné že to není Britská domácí :D

Nejlépe snad koupit v chovatelské stanici , ne všechny koťata mají nárok na papíry.... A tak by mělo být jasné že to není Britská domácí :D

Jestli tomu dobře rozumím, tak kocour s papírama bude mít s kočkou s papírama koťata (teď jsem málem napsal štěňata :doh) a i když budou všechna čisté krve, jen pár jich dostane papíry? A ty co nedostanou budou pro mě:-)?

No tak nějak , ty pravidla přesně neznám , ale takhle to je.

Nadherna selma, fakt krasnej kousek!! Ja mam zalusk na ruskou modrou nebo jaxe to plemeno vlastne jmenuje :)

• Autor
Jestli tomu dobře rozumím, tak kocour s papírama bude mít s kočkou s papírama koťata (teď jsem málem napsal štěňata :doh ) a i když budou všechna čisté krve, jen pár jich dostane papíry? A ty co nedostanou budou pro mě:-)?

viz SZ

viz SZ

Díky díky:-)

Pánové prosím o pomoc. Promiňte že to sem dávám, ale předpokládám, že tady budu mít největší šanci uzpět. Koupil jsem si Canon Power shot A 720IS. Ale nemám od toho český manuál. Tak prosím o radu, kde by se dal sehnat nebo stáhnout, děkuji.

Pánové prosím o pomoc. Promiňte že to sem dávám, ale předpokládám, že tady budu mít největší šanci uzpět. Koupil jsem si Canon Power shot A 720IS. Ale nemám od toho český manuál. Tak prosím o radu, kde by se dal sehnat nebo stáhnout, děkuji.

Zkoušel jsi canon stránky?

Neco z Hor:) ...foceno sice mobilem...ale me s elibí:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.