Březen 9, 200817 r Tak se taky odvážím přidat některé svoje ,snad pěkné fotky.Fotím cokoliv ,co mě zaujme. Tak první nějaká zvířátka: Nějaká krajina: Rostlinstvo: A oko mé dcery nakonec:
Březen 9, 200817 r tak ještě přidej nějaký kozy a bobry z domácí stáje k tomu oku Pěkný Tak nějaké kozy mám v avataru,to stačí.
Březen 10, 200817 r Tak nějaké kozy mám v avataru,to stačí. A ty kozy v avatru jsi fotil ty? Jestli jo, tak jsi povinnen dát sem zbytek!
Březen 10, 200817 r A jeste jedna a to vyhled na Mt. Blanc.. @abado: jakym mobilem jsi to fotil? Upraveno Březen 10, 200817 r od Martyp
Březen 10, 200817 r A ty kozy v avatru jsi fotil ty? Jestli jo, tak jsi povinnen dát sem zbytek! Má pravdu predsedo....
Březen 10, 200817 r Má pravdu predsedo.... Já myslím že vím odkud jsou-jeden čas koloval mail, kde bylo třeba hladit slečnu na správných místech myší a ona ukazovala prsa...
Březen 10, 200817 r Já myslím že vím odkud jsou-jeden čas koloval mail, kde bylo třeba hladit slečnu na správných místech myší a ona ukazovala prsa... Tak to se ke me nedostalo...
Březen 10, 200817 r Krásné fotky. Taky sem časem snad nějakou dám.Až se naučím dělat s foťákem a s fotkama. Tak jsem se díval na Canon.cz a mají tam manuál jen v anglickém jazyce. Ach jo. Teď zjišťuji, jak zmenšit velikost fotek.
Březen 10, 200817 r A ty kozy v avatru jsi fotil ty? Jestli jo, tak jsi povinnen dát sem zbytek! No tak to jsem nefotil já. BOHUŽEL aaAle klidně bych si to s tím fotografem rád vyměnil.
Březen 10, 200817 r Já myslím že vím odkud jsou-jeden čas koloval mail, kde bylo třeba hladit slečnu na správných místech myší a ona ukazovala prsa... To ne já sem je našel někde na netu a byla tam celá série té slečny.A mám ji uloženou :p
Březen 10, 200817 r A jeste jedna a to vyhled na Mt. Blanc.. @abado: jakym mobilem jsi to fotil? mam samsung D900i ...proc..?
Březen 10, 200817 r abado, Martyp: na mobil dobré fotky, nejsou na tom hůř jak moje bývalá Minolta S304, i protisvětlo to zvládá...jde to dopředu Jsem tu něco vyhrabal z té vzpomínané Minolty, Bojnice 2002, to to letí. Upraveno Březen 10, 200817 r od Peterer
Březen 11, 200817 r Tak tady něco na inspiraci.A moc neslintejte :p Ajajaj velednosti... Ja bych moooooc dobre vedel,co s tim..
Březen 11, 200817 r mam samsung D900i ...proc..? Jak pise Peterer...Prave,ze kdyz jsi psal,ze jsi fotil mobilem,tak me zajimalo jakym,pac vypadaji taky hodne pekne.. @Peterer: Jeeee,tajemnej hrad v Karpatech.. lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.