abado Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Neco z Hor:) ...foceno sice mobilem...ale me s elibí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 a jeste jedna z mobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tak se taky odvážím přidat některé svoje ,snad pěkné fotky.Fotím cokoliv ,co mě zaujme. Tak první nějaká zvířátka: Nějaká krajina: Rostlinstvo: A oko mé dcery nakonec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 tak ještě přidej nějaký kozy a bobry z domácí stáje k tomu oku Pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 tak ještě přidej nějaký kozy a bobry z domácí stáje k tomu oku Pěkný Tak nějaké kozy mám v avataru,to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak nějaké kozy mám v avataru,to stačí. A ty kozy v avatru jsi fotil ty? Jestli jo, tak jsi povinnen dát sem zbytek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Taky pridam neco z hor..a taky foceno mobilem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) A jeste jedna a to vyhled na Mt. Blanc.. @abado: jakym mobilem jsi to fotil? Editováno: 10. Březen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 A ty kozy v avatru jsi fotil ty? Jestli jo, tak jsi povinnen dát sem zbytek! Má pravdu predsedo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Má pravdu predsedo.... Já myslím že vím odkud jsou-jeden čas koloval mail, kde bylo třeba hladit slečnu na správných místech myší a ona ukazovala prsa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Já myslím že vím odkud jsou-jeden čas koloval mail, kde bylo třeba hladit slečnu na správných místech myší a ona ukazovala prsa... Tak to se ke me nedostalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Krásné fotky. Taky sem časem snad nějakou dám.Až se naučím dělat s foťákem a s fotkama. Tak jsem se díval na Canon.cz a mají tam manuál jen v anglickém jazyce. Ach jo. Teď zjišťuji, jak zmenšit velikost fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) taky se přidám Editováno: 10. Březen 2008, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 A ty kozy v avatru jsi fotil ty? Jestli jo, tak jsi povinnen dát sem zbytek! No tak to jsem nefotil já. BOHUŽEL aaAle klidně bych si to s tím fotografem rád vyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Já myslím že vím odkud jsou-jeden čas koloval mail, kde bylo třeba hladit slečnu na správných místech myší a ona ukazovala prsa... To ne já sem je našel někde na netu a byla tam celá série té slečny.A mám ji uloženou :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak tady něco na inspiraci.A moc neslintejte :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 A jeste jedna a to vyhled na Mt. Blanc.. @abado: jakym mobilem jsi to fotil? mam samsung D900i ...proc..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) abado, Martyp: na mobil dobré fotky, nejsou na tom hůř jak moje bývalá Minolta S304, i protisvětlo to zvládá...jde to dopředu Jsem tu něco vyhrabal z té vzpomínané Minolty, Bojnice 2002, to to letí. Editováno: 10. Březen 2008, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tak tady něco na inspiraci.A moc neslintejte :p Ajajaj velednosti... Ja bych moooooc dobre vedel,co s tim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 mam samsung D900i ...proc..? Jak pise Peterer...Prave,ze kdyz jsi psal,ze jsi fotil mobilem,tak me zajimalo jakym,pac vypadaji taky hodne pekne.. @Peterer: Jeeee,tajemnej hrad v Karpatech.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Abado, Martyp: Kde jste byli na lyzich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.