Březen 24, 200817 r Na to, že už máme pár dní jaro a sníh byl pryč, tak během pár hodin včera večer to bylo vše zpátky - 20cm. Nějaké výcvaky: prádelní šňůry po probuzení, v parku a stehýnko na plotě...naštěstí sem už byl po snídani.
Březen 24, 200817 r Uvažuji o focení zvířat, tzv. wildlife, dnes to jde i mobilem. Mrkněte na novinku od Leicy, asi do toho půjdu Je to GIF, tak poklikat... Adapter: 225,- € Dalekohled + okular: cca 1800,- € Mobil: 200,-Kč Upraveno Březen 24, 200817 r od Peterer
Březen 29, 200817 r Autor pár fotek z dnešní procházky.. trochu jsme zkoušeli plavat aby jsme zjistili jestli jsme to přes zimu nezapomněli.. a kdo si hraje, nezlobí..
Březen 31, 200817 r pár fotek z dnešní procházky.. trochu jsme zkoušeli plavat aby jsme zjistili jestli jsme to přes zimu nezapomněli.. a kdo si hraje, nezlobí.. Hele,ten negativ je peknej.. Ale stejne,nejlepsi fotka je ta,co mas v avataru..
Březen 31, 200817 r Autor Hele,ten negativ je peknej.. Ale stejne,nejlepsi fotka je ta,co mas v avataru.. to sem rád, že se negativ líbí, je to dělaný uplnou náhodou.. a ten avatar, to neni nic nahranýho.. Oskar si prostě za mě vlezl na židli, já slezl a vyfotil..
Duben 1, 200817 r to sem rád, že se negativ líbí, je to dělaný uplnou náhodou.. a ten avatar, to neni nic nahranýho.. Oskar si prostě za mě vlezl na židli, já slezl a vyfotil.. Jj vypada pekne,to auto tam vypada,jak pochromovany.. He,Oskar je hustej teda.. a to jmeno je taky supr...
Duben 1, 200817 r Autor Jj vypada pekne,to auto tam vypada,jak pochromovany.. He,Oskar je hustej teda.. a to jmeno je taky supr... jo jo je to fakt povedená fotka.. kdo by řekl, kolik rámusu nadělá inverze barev.. ad Oskar: jsme mu dali podle Vodafonu..
Duben 14, 200817 r jedna dnešní.. než začalo scát.. Říkám furt, na 99% fotek se tváří líp než ta Tvá přítulka
Duben 14, 200817 r jedna dnešní.. než začalo scát.. Oskar je fesak.. Jeste me tak napadlo..Jeste ze jste ho neprejmenovali,stejne jako se prejmenoval Oskar-ten operator... lol
Duben 14, 200817 r Oskar je fesak.. Jeste me tak napadlo..Jeste ze jste ho neprejmenovali,stejne jako se prejmenoval Oskar-ten operator... lol
Duben 15, 200817 r Teda pane baurak...Klovbou dolu.. : Naaadhera..Pocasko vydrzelo cely tyden? 3 dny azuro a modro a 2 dny pod mrakem ale nefoukalo tak ze ideal pocasi cely tyden
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.