krysarr Vloženo 2. Červen 2008 Vloženo 2. Červen 2008 tak jako ja pane klobanek me to taky sere dneska se mi to pekelne spustilo a zodac nezabirat...pudu na akupunkturu treba to pomuze Ja to resim Zyrtecem, ale je to letos naky silnejsi, normalne mi stacila pulka denne, v nejhorsim pripade celej, ted zeru dva a neni to uplne ono. Mozna je to i tim, ze pres den drepim v Lazarsky ve smradech Citovat
vittorio Vloženo 3. Červen 2008 Vloženo 3. Červen 2008 me prijde ze je to stejny tak zodac staci ale davam dva a stejne me svedi oci Citovat
krysarr Vloženo 4. Červen 2008 Vloženo 4. Červen 2008 Sme trochu OT, ale treba si vyfotim sOpel Ja oci v poho, mne jenom tece z rypaku jak z vodovodu, kdyz me to chytne, a kdyz to chytne fest, taxem jak s klasickou rymou (vsechno s tim spojeny) Citovat
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Vloženo 4. Červen 2008 Aby vás zas nějaký aktivní One, nebo pěkný One nenaprášil, že porušujete pravidla Citovat
krysarr Vloženo 4. Červen 2008 Vloženo 4. Červen 2008 Wow, co to je za mucidlo? Ted kolem nej urcite kvete trava Citovat
Triplseven Vloženo 5. Červen 2008 Vloženo 5. Červen 2008 Pěkný fotečky!To je všecko z kosova? Citovat
mischicka Vloženo 5. Červen 2008 Vloženo 5. Červen 2008 Jj, někdy by to člověk ze vzudchu ani nepoznal :-) Citovat
Zitny Vloženo 9. Červen 2008 Vloženo 9. Červen 2008 Americka kachna zivajici Americka veverka vypelichana United we stand a barel ropy brzo za 200 dolaru, dekujeme. (Bushovo pero kamenne) Citovat
krysarr Vloženo 25. Červen 2008 Vloženo 25. Červen 2008 Vito, opet parada! Co to je, Chorvatsko? Ja tu mam jednu momentku z pondelka... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.