TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 eště něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Tak taky přihodím jednu bleskovku... :-) Editováno: 31. Květen 2009, autor: Rob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Cus Roberte, ty jeste zijes? Jinak bleskovka supr, na jakej cas a clonu si to fotil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Cau, jo ještě jo. :-) Ale fórum psaní moc nestíhám... :-) clona f2,7 čas 0"125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Njn, taky vzdycky jen pri praci Pekne, na takovej cas chytit blesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jedno panorama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Chtělo by to trošku oříznout Tome... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 spíš mně sere, že jsem nafotil na panorama ještě mnohem lepší panorama, ale nafotil jsem to z prava do leva a nejde mi to poskládat. Ono to skládá jen z leva do prava... A ochcat se mi to nějak nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Bleskově se přidám.... Z r.2007, možná to tu už je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak ta modrá je fakt masakr, to teda čumím a smekám :palec2: :palec2: :worthy :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Pořídil jsem si starý manuální objektiv Pentax A50/1,7 Loukofky Editováno: 1. Červen 2009, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Joooo, pekneee, mistr fotograf je zde! Chorvatsky bourky stoji za to, a ty fotky, no jak jinak nez kloubouk dolu! :palec: Editováno: 1. Červen 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Díky, ale tady jsem blesk pořádně nevyfotil. V Chorvatsku to tenkrát pralo v kuse 2 hodiny, tak z balkónu a ze stativu to nebyl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 peterer: dosť dobré :palec2: vždy máš super fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Njn Z minulého víkendu se psem. Jak slyší bublat potok, už tam letí a dostat ho dom to jen tak nejde, mně sešťěká... Naštěstí než dojdeme domů, tak trochu oschne, stejně nás mamina seřve. Editováno: 1. Červen 2009, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Na dobrou noc .... zase potůček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Njn Z minulého víkendu se psem. Jak slyší bublat potok, už tam letí a dostat ho dom to jen tak nejde, mně sešťěká... Naštěstí než dojdeme domů, tak trochu oschne, stejně nás mamina seřve. Nj chlape, to mas z toho, ze si to nejdriv vyfotis a pak do toho potucku skocis s nim, se ji nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Na dobrou noc .... zase potůček tak tohle je krása.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Aneb kdyz si kluci hrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 A par nastrelu ze soboty, www.kralsumavy.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Aneb kdyz si kluci hrajou Hééj, to znám od kamoša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Hehe, jojo, neco podobnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jen blbněte..... Po dlouhém váhání jsem pořídil objektiv DA 35/2,8 Macro Limited. Takovej prcek, celý kovový, makro 1:1... i na potůčky se bude hodit. Dva rychlocvaky na podvečerní procházce se psem, na zátiší, detaily, makro kytek apod. to bude parádní sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Peterer: To vypadá luxusně jako vždy...určitě s tím sklem uděláš zázraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Hezkyyy, jako vzdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.