Peterer Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No dík za pochvalu, ale se sprosťákama se nebavím.... tak teda jo. Jak jste to udělali, prasáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No jo no, to vis chlape, kdyz ma clovek neco namalovat, obzvlast chlap, tak co ho napadne? Mne napadnul nejdriv smajlik a hned potom klasika <|> Ja osobne dlouhou expozici a hvezdarskym laserem, Skaja bude mit nejaky jiny udelatko, videl bych to na nejakou LEDku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jak jste to udělali, prasáci? To víš, to není jak cvakat krajinky...to se musí umět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ignis Brunensis 2009- 30,05,2009 [ attachment=148646:DSC_2079.jpg] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobrou chuť! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak v neděli jsem byl s rodinkou na Lysé a fotil ty naše krásné okolní pahorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Niagárské vodopády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 parada jak dlouho tam jeste budes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 To je nádhera. Taky bych jel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) parada jak dlouho tam jeste budes? už jsem doma............byla to jen 14denní krátká doba příroda parádní,ale jinak bych tam žít nechtěl ani v Kanadě ani v USA Editováno: 25. Červen 2009, autor: Lasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Moje prvni astrofotka (a podle toho to vypada ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Bouřka, pprvní fotka to musel být blesk jak kráva Editováno: 18. Červen 2009, autor: Triplseven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Chudak snimaci senzor Ten posledni blesk je luxusni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 j poslendi jak leze ze "stropu" parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Po roce jsme se dostali do Prahy, žebralo se kde se podíváš. Všichni, ale byli falešní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Zrovna se vyslovovala důvěra vládě, byla u toho televize Nova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 I metrem jsem my z vesnice jeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 (editace) No a ještě trochu anonymních fotek ze svatby...dobrou noc Editováno: 25. Červen 2009, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 tak jsem tady po dlouhé době,,,krásný snímky kluci ..,,, Taky jsem něco hodím.,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (editace) Jero: všechny fotky máš parádní Editováno: 2. leden 2014, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Děkuju ti ,ale k těm tvým maj ještě hodně daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Chlapi,musím říct,že tu fakt dáváte krásné fotky .Taky něčím přispěju zase po nějaké době,doufám,že se budou líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Vcerejsi obloha tesne po bource... Dneska se mala, ale silna, bourka drzela v Praze nad centrem, jinde tu nesprchlo, takze porad Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Šmíroval jsem v příkopě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 I pro pavouka je povodeň problém, kdo má tu pavučinu vysoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.