Srpen 20, 200718 r Autor no a zpátky k fotkááám: náš vysmátej Oskar. loni v létě a ještě jedna, když byl jak zhulenej.. btw to vážně neni špek tak doufám, že mě někdo neprásknete Srstkovi a Kubišce.. Upraveno Srpen 20, 200718 r od superfatty
Srpen 20, 200718 r rikam ze se jmenuje denisa a je to moje kaaaaamoska, byvala baletka to Jeronymo: díky chlape :-) to presidento: tak jestli se někdy nebudu stydět závidět, tak je to zrovna teď.. kamarádka taky rádka no ja nevim, osobne se mi nikdy v obliceji nelibila :/
Srpen 21, 200718 r Tohle jsem fotil v Rakousku na dovolený v městečku Gmundem - příznivci seriálu Zámecký hotel Orth budou znát Byla tam celá rodinka i s mladejma, jenže labuťákovi se zřejmě moje aktivita nelíbila. Fotka je pořízená asi tak sekundu před tím než na mě zautočil , byl necelý 2 metry ode mě.
Srpen 22, 200718 r Autor no ja nevim, osobne se mi nikdy v obliceji nelibila :/ to vittorio: jasně že ale... sem nic nepsal o obličeji..ten neni až tak důležitej na některý aktivity to beeson: ne nadarmo se říká, nebuť labuť.. no a připojuji jednu fotku ze zimy, kdy ještě bývaval u nás sníh.. Pozná někdo město? První, kdo uhádne.. může si fotku ZADARMO stáhnout Upraveno Srpen 22, 200718 r od superfatty
Srpen 22, 200718 r 30cm slepejš a tchýně jak ho viděla před vstupem do baráku oněměla a . Ale protože tchýně je super, tak jsem ji zachránil a had to přežil taky Upraveno Srpen 22, 200718 r od Marek
Srpen 22, 200718 r 30cm slepejš a tchýně jak ho viděla před vstupem do baráku oněměla a . Ale protože tchýně je super, tak jsem ji zachránil a had to přežil taky Máš ho skovanýho na horší časy?
Srpen 22, 200718 r První, kdo uhádne.. může si fotku ZADARMO stáhnout icon_.gif To si fotil z "NEBÍČKA" , jestli se nepletu Upraveno Srpen 22, 200718 r od Madcore
Srpen 23, 200718 r BINGO seš místní? Nene, místní nejsem, ale jezdíme za kamarádama často do Děčína. Naposled noční Drážďany
Srpen 24, 200718 r tak jeste jedna Kdepak je toto focené? Rakousko Hintertux 04/2006 Já že jsem to už někde viděl
Srpen 24, 200718 r Tak tady ještě jeden ..kdepak je toto ..kdo tam jezdí musí to poznat Tady 12,5 optickéhu
Srpen 24, 200718 r Taky neco malo zase pridam..Nevim,jestli to nekdo pozna,ale cca pred msicem to tam proslavil jeden Cech....Bohuzel ne zrovna vesele.. A jeste par fotecek....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.