baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Taky přidám nějaký ten můj kousek z naší letošní dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-) jj na Kaprun jsem jezdil taky hodne dlouho ale pak jsme zacli jezdit na Hintertux a dle meho je to tam lepsi ale Kaprun taky neni spatnej...a v sezone Italie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-) jj na Kaprun jsem jezdil taky hodne dlouho ale pak jsme zacli jezdit na Hintertux a dle meho je to tam lepsi ale Kaprun taky neni spatnej...a v sezone Italie Tak tady jde o to že když už nikde není sních tak na Kaprunu ho je dostatek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-) jj na Kaprun jsem jezdil taky hodne dlouho ale pak jsme zacli jezdit na Hintertux a dle meho je to tam lepsi ale Kaprun taky neni spatnej...a v sezone Italie Tak tady jde o to že když už nikde není sních tak na Kaprunu ho je dostatek :-) pozor Hintertux je taky ledovec a vetsi tak ze se sneheme vubec zadnej problem a navic je tam celorocni provoz coz tusim na Kaprunu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-) jj na Kaprun jsem jezdil taky hodne dlouho ale pak jsme zacli jezdit na Hintertux a dle meho je to tam lepsi ale Kaprun taky neni spatnej...a v sezone Italie Tak tady jde o to že když už nikde není sních tak na Kaprunu ho je dostatek :-) pozor Hintertux je taky ledovec a vetsi tak ze se sneheme vubec zadnej problem a navic je tam celorocni provoz coz tusim na Kaprunu neni no jo no ..ale u Zell am See v Salbachu má známej byt a tak jsem tam byli zadarmo ...a to se myslím vyplatí. Na kaprunu není celoroční provoz ..to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 no jo no ..ale u Zell am See v Salbachu má známej byt a tak jsem tam byli zadarmo ...a to se myslím vyplatí.Na kaprunu není celoroční provoz ..to máš pravdu tak jako jestli je ubytovni gratis tak potom neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 tady mas nejaky fotky z Hitertuxu na ty posledni to je nahore a sjezdovky vedou jak doleva tak do prava defakto i z meho pohledu za zady jsou take sjezdovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 tady mas nejaky fotky z Hitertuxu na ty posledni to je nahore a sjezdovky vedou jak doleva tak do prava defakto i z meho pohledu za zady jsou take sjezdovky No ...tak to je slušnej mazec ...kolik tam je nadmořská výška? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 tady mas nejaky fotky z Hitertuxu na ty posledni to je nahore a sjezdovky vedou jak doleva tak do prava defakto i z meho pohledu za zady jsou take sjezdovky No ...tak to je slušnej mazec ...kolik tam je nadmořská výška? jj je to tam velky...nahore cca 3300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 tady mas nejaky fotky z Hitertuxu na ty posledni to je nahore a sjezdovky vedou jak doleva tak do prava defakto i z meho pohledu za zady jsou take sjezdovky No ...tak to je slušnej mazec ...kolik tam je nadmořská výška? jj je to tam velky...nahore cca 3300 Tak to už je zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tak to už je zajímavé jj to uz je velmi zajimave...ale asi nejlepsi lyzovani jsem zazil letos v Italii...je to bomba kdyz na sjezdovce jezdi max 30 lidi a mas je celou pro sebe...a maj i super system s tema permicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tak to už je zajímavé jj to uz je velmi zajimave...ale asi nejlepsi lyzovani jsem zazil letos v Italii...je to bomba kdyz na sjezdovce jezdi max 30 lidi a mas je celou pro sebe...a maj i super system s tema permicema Kde konkrétně v Itálii jsi byl? Ceny ubytování e pernam.? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 konkretne jsem byl v Canazei (u ledovce Marmolada) mas tam dostupnejch cca 450km sjezdovek a nemusis sundat lyze z nohy :-) ubytovani vychazelo na nejakejch 15euro na osobu v apartmanu a permici uz si nepamatuji ale to si najdes na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Dnes na Bouzově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Dnes na Bouzově. Taky jsem se tam chystal ,ale nevyšlo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 jeden černožlutej fešák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Dnes na Bouzově. Taky jsem se tam chystal ,ale nevyšlo mi to. Snad ti to výjde příští rok. Stálo to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Přidám něco ze soboty Krnov, Sl. Harta, Bruntál, Dlouhé Stráně, Praděd a Beskydy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Přidám něco ze soboty Krnov, Sl. Harta, Bruntál, Dlouhé Stráně, Praděd a Beskydy Znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Život je boj:[a tachment=38086:DSC02241.jpg] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Přidám něco ze soboty Krnov, Sl. Harta, Bruntál, Dlouhé Stráně, Praděd a Beskydy Tak ty si tak pěkně poletuješ??? Fotky jsou moc pěkné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Rakousko- Serfaus, parádní prosincová lyžovačka ( čtyři dny takové počasí !!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Bozi svetlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.