Srpen 24, 200718 r Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-)
Srpen 24, 200718 r Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-) jj na Kaprun jsem jezdil taky hodne dlouho ale pak jsme zacli jezdit na Hintertux a dle meho je to tam lepsi ale Kaprun taky neni spatnej...a v sezone Italie
Srpen 24, 200718 r Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-) jj na Kaprun jsem jezdil taky hodne dlouho ale pak jsme zacli jezdit na Hintertux a dle meho je to tam lepsi ale Kaprun taky neni spatnej...a v sezone Italie Tak tady jde o to že když už nikde není sních tak na Kaprunu ho je dostatek :-)
Srpen 24, 200718 r Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-) jj na Kaprun jsem jezdil taky hodne dlouho ale pak jsme zacli jezdit na Hintertux a dle meho je to tam lepsi ale Kaprun taky neni spatnej...a v sezone Italie Tak tady jde o to že když už nikde není sních tak na Kaprunu ho je dostatek :-) pozor Hintertux je taky ledovec a vetsi tak ze se sneheme vubec zadnej problem a navic je tam celorocni provoz coz tusim na Kaprunu neni
Srpen 24, 200718 r Já že jsem to už někde viděl taky tam jezdis?? Spíše na Kaprun a v sezoně na hiterglem :-) jj na Kaprun jsem jezdil taky hodne dlouho ale pak jsme zacli jezdit na Hintertux a dle meho je to tam lepsi ale Kaprun taky neni spatnej...a v sezone Italie Tak tady jde o to že když už nikde není sních tak na Kaprunu ho je dostatek :-) pozor Hintertux je taky ledovec a vetsi tak ze se sneheme vubec zadnej problem a navic je tam celorocni provoz coz tusim na Kaprunu neni no jo no ..ale u Zell am See v Salbachu má známej byt a tak jsem tam byli zadarmo ...a to se myslím vyplatí. Na kaprunu není celoroční provoz ..to máš pravdu
Srpen 24, 200718 r no jo no ..ale u Zell am See v Salbachu má známej byt a tak jsem tam byli zadarmo ...a to se myslím vyplatí.Na kaprunu není celoroční provoz ..to máš pravdu tak jako jestli je ubytovni gratis tak potom neni co resit
Srpen 24, 200718 r tady mas nejaky fotky z Hitertuxu na ty posledni to je nahore a sjezdovky vedou jak doleva tak do prava defakto i z meho pohledu za zady jsou take sjezdovky
Srpen 24, 200718 r tady mas nejaky fotky z Hitertuxu na ty posledni to je nahore a sjezdovky vedou jak doleva tak do prava defakto i z meho pohledu za zady jsou take sjezdovky No ...tak to je slušnej mazec ...kolik tam je nadmořská výška?
Srpen 24, 200718 r tady mas nejaky fotky z Hitertuxu na ty posledni to je nahore a sjezdovky vedou jak doleva tak do prava defakto i z meho pohledu za zady jsou take sjezdovky No ...tak to je slušnej mazec ...kolik tam je nadmořská výška? jj je to tam velky...nahore cca 3300
Srpen 24, 200718 r tady mas nejaky fotky z Hitertuxu na ty posledni to je nahore a sjezdovky vedou jak doleva tak do prava defakto i z meho pohledu za zady jsou take sjezdovky No ...tak to je slušnej mazec ...kolik tam je nadmořská výška? jj je to tam velky...nahore cca 3300 Tak to už je zajímavé
Srpen 24, 200718 r Tak to už je zajímavé jj to uz je velmi zajimave...ale asi nejlepsi lyzovani jsem zazil letos v Italii...je to bomba kdyz na sjezdovce jezdi max 30 lidi a mas je celou pro sebe...a maj i super system s tema permicema
Srpen 24, 200718 r Tak to už je zajímavé jj to uz je velmi zajimave...ale asi nejlepsi lyzovani jsem zazil letos v Italii...je to bomba kdyz na sjezdovce jezdi max 30 lidi a mas je celou pro sebe...a maj i super system s tema permicema Kde konkrétně v Itálii jsi byl? Ceny ubytování e pernam.? Díky
Srpen 24, 200718 r konkretne jsem byl v Canazei (u ledovce Marmolada) mas tam dostupnejch cca 450km sjezdovek a nemusis sundat lyze z nohy :-) ubytovani vychazelo na nejakejch 15euro na osobu v apartmanu a permici uz si nepamatuji ale to si najdes na netu.
Srpen 27, 200718 r Dnes na Bouzově. Taky jsem se tam chystal ,ale nevyšlo mi to. Snad ti to výjde příští rok. Stálo to za to.
Srpen 27, 200718 r Přidám něco ze soboty Krnov, Sl. Harta, Bruntál, Dlouhé Stráně, Praděd a Beskydy Znam
Srpen 28, 200718 r Přidám něco ze soboty Krnov, Sl. Harta, Bruntál, Dlouhé Stráně, Praděd a Beskydy Tak ty si tak pěkně poletuješ??? Fotky jsou moc pěkné!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.