Září 14, 200717 r Můj úlovek dnes v 10 hod dopoledne na Brněnské přehradě. Omlouvám se za kvalitu foceno mobilem,ale vidět překrásného lišáka za bílého dne ze vzdálenosti cca 7m.se nepodaří každý den. Peknej kousek Vzteklina dela svy
Září 14, 200717 r MP ho po tel.zavolání odchytila. na vzteklinu to nevypadalo spíš od soukromého chovatele nebo přímo z brněnské ZOO,ale to už asi nezjistím, leda až se budu opět bavit s měšťákama. Ahoj.
Září 14, 200717 r MP ho po tel.zavolání odchytila. na vzteklinu to nevypadalo spíš od soukromého chovatele nebo přímo z brněnské ZOO,ale to už asi nezjistím, leda až se budu opět bavit s měšťákama. Ahoj. Vypada fakt velmi zachovale, takze to asi bude opravdu jak pises
Září 14, 200717 r Dneska cestou z Prahy...V Libechove sem stal jak vocas jakou dobu a mel jsem u sebe zrovna fotak..
Září 16, 200717 r Neuděláme opět jedno téma na fotky, stejně se to tu plácá a nikdo pořádně něví nebo neřeší kam co dávat?!
Září 18, 200717 r Autor Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti?
Září 18, 200717 r Autor trocha romantiky pro hospodské povaleče.. pozná někdo kde to je focené? Upraveno Září 18, 200717 r od superfatty
Září 18, 200717 r Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti? Ľověče, lepší pojmenování pro to co jsem dělal mě ještě nikdy nenapadlo
Září 19, 200717 r jo neni nad to, umět pojmenovat věci pravým jménem JJ, pojmenování je to dobré, ale ne všechno je tak jak se zdá
Září 23, 200717 r a pak sem se svezl na tomto.... docela rychle to jede...ani na prvni pohled to tak nevypadalo :-P
Září 23, 200717 r teda na tomto..... ale ten mustang byl luxus...ikdyz sem tam s evezl a z5 ridil Fabii RS ..( taky krasa.. ) tak mustang by byl mustang no:)
Září 23, 200717 r Dve fotecky z dovci..Na to,jak slunce zadapa "do more" bych se mohl divat porad... A jeste jedna "spešl clubová"..
Září 24, 200717 r Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti? neblbni, nemůžeš mu brát iluze, ofiko se tomu řiká "mise"
Září 25, 200717 r Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti? neblbni, nemůžeš mu brát iluze, ofiko se tomu řiká "mise" Ale prd, houby víš kde to je
Září 25, 200717 r Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti? neblbni, nemůžeš mu brát iluze, ofiko se tomu řiká "mise" Ale prd, houby víš kde to je Si z Tebe dělá pr*el
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.