krysarr Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Můj úlovek dnes v 10 hod dopoledne na Brněnské přehradě. Omlouvám se za kvalitu foceno mobilem,ale vidět překrásného lišáka za bílého dne ze vzdálenosti cca 7m.se nepodaří každý den. Peknej kousek Vzteklina dela svy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 MP ho po tel.zavolání odchytila. na vzteklinu to nevypadalo spíš od soukromého chovatele nebo přímo z brněnské ZOO,ale to už asi nezjistím, leda až se budu opět bavit s měšťákama. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 MP ho po tel.zavolání odchytila. na vzteklinu to nevypadalo spíš od soukromého chovatele nebo přímo z brněnské ZOO,ale to už asi nezjistím, leda až se budu opět bavit s měšťákama. Ahoj. Vypada fakt velmi zachovale, takze to asi bude opravdu jak pises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dneska cestou z Prahy...V Libechove sem stal jak vocas jakou dobu a mel jsem u sebe zrovna fotak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Neuděláme opět jedno téma na fotky, stejně se to tu plácá a nikdo pořádně něví nebo neřeší kam co dávat?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) trocha romantiky pro hospodské povaleče.. pozná někdo kde to je focené? Editováno: 18. Září 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti? Ľověče, lepší pojmenování pro to co jsem dělal mě ještě nikdy nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 jo neni nad to, umět pojmenovat věci pravým jménem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 jo neni nad to, umět pojmenovat věci pravým jménem JJ, pojmenování je to dobré, ale ne všechno je tak jak se zdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 vcerejsi vylet do Zoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 (editace) .. Editováno: 23. Září 2007, autor: abado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 a pak sem se svezl na tomto.... docela rychle to jede...ani na prvni pohled to tak nevypadalo :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 teda na tomto..... ale ten mustang byl luxus...ikdyz sem tam s evezl a z5 ridil Fabii RS ..( taky krasa.. ) tak mustang by byl mustang no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 vcerejsi vylet do Zoo Lešná je dobrá že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Dve fotecky z dovci..Na to,jak slunce zadapa "do more" bych se mohl divat porad... A jeste jedna "spešl clubová".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 vcerejsi vylet do Zoo Lešná je dobrá že. JJ paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti? neblbni, nemůžeš mu brát iluze, ofiko se tomu řiká "mise" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti? neblbni, nemůžeš mu brát iluze, ofiko se tomu řiká "mise" Ale prd, houby víš kde to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Když už jsme u těch zvířátek, taky jsem dvě v práci lapil já nevěděl, že děláš nočního hlídače na parkovišti? neblbni, nemůžeš mu brát iluze, ofiko se tomu řiká "mise" Ale prd, houby víš kde to je Si z Tebe dělá pr*el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Karlova studánka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Karlova studánka ... Jiná studánka, ale zrcadlo maj taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jiná studánka, ale zrcadlo maj taky To jsou ale nápady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.