Rorejs Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Zdravim, nemel by nekdo kontakt na nejakej slusnej servis v Brne ( mozno i mala dilna ). Doted jsem jezdil jenom do autorizovanyho a uz mne to prestava bavit. Ani ne tak financne, jako pristupem. Ted aktualne bych potreboval poresit par mechanickych veci na Oct 1.6 MR2002. Diky, P. PS: Kontakt mozno i primo na rorejs@brlica.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Zdravim,nemel by nekdo kontakt na nejakej slusnej servis v Brne ( mozno i mala dilna ). Doted jsem jezdil jenom do autorizovanyho a uz mne to prestava bavit. Ani ne tak financne, jako pristupem. Ted aktualne bych potreboval poresit par mechanickych veci na Oct 1.6 MR2002. Diky, P. PS: Kontakt mozno i primo na rorejs@brlica.com Tak to by mne taky zajímalo. Sice mám známýho v Autonově, ale i tak bych radši dal nějakou korunu šikovnýmu člověku než sponzorovat servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Mam dobreho servisniho technika ma malou dilnicku myslim ze utekl z porsche brno a ted dela sam. Ale je dobrej. Cislo 608 114 206. Zkuste a uvidite ja tam jezdim se svoji oktavkou. Stastne porizeni cau lukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
userinre Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tak to by mne taky zajímalo. Sice mám známýho v Autonově, ale i tak bych radši dal nějakou korunu šikovnýmu člověku než sponzorovat servis. V Autonově nepomůže ani známý, kradlo se tam za bolševika a krade se tam dodnes , v AutoRosu si zase myslí, že zákazník je "oslíčku otřes se" , potřebuješ vyměnit kloub, ano ale jedině když vyměníme celý kus, přece kvůli výměně jednoho kloubu to nebudeme dávat na zvedák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPSP Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Co takhle Automedia? Ja jsem tam spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 (editace) Zatim mam dobrou zkusenost s AZ Servisem na Kulkove - ale jsou dost drazi. Hlavne prijemne a solidni vystupovani - jak uz pri objednavani dilu, tak pri opravach. Prijimaci technici jsou pomerne dobre informovani a znaji problematiku. Priklad - blaznila mi rucicka teploty (0, 90, 45 stupnu atd.) ..v jednom autoriz. servise mi prijimaci technik rekl - to je termostat, cenu neznam, okolo 2000 Kc, stavte se za dva tydny....v AZ Servisu pres telefon : zkuste se projet cca 5min a sahnete na hadici jdouci od chladice. Jestli je vlazna, tak termostat je OK. Pak to muze byt teplotnim cidlem popr. studenym spojem na pristrojovce...okamzite dali mozne alternativy. Editováno: 2. Září 2007, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rorejs Vloženo 1. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Mam dobreho servisniho technika ma malou dilnicku myslim ze utekl z porsche brno a ted dela sam. Ale je dobrej. Cislo 608 114 206. Zkuste a uvidite ja tam jezdim se svoji oktavkou. Stastne porizeni cau lukas Diky za tip, tak jsem tam byl ted v tydnu a zatim maximalni spokojenost. Pristup v pohode, ceny prijatelny. Je to v Zidenicich na Samalove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Co Autospektrum ACC,kupovali jsme tam Octuli a přišli mi tam celkem fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef99 Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 To je na Cyrilské 7 ? Mam dobreho servisniho technika ma malou dilnicku myslim ze utekl z porsche brno a ted dela sam. Ale je dobrej. Cislo 608 114 206. Zkuste a uvidite ja tam jezdim se svoji oktavkou. Stastne porizeni cau lukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Já v Brně jezdím po všech servisech Na malé opravy je super Bayer v Modřicích, i když taky jim technici zdrhaj Nevýhodou je, že to je mimo dostupnost MHD, tak tam dycky semnou musí někdo jet jiným autem.. A cena taky OK na autorizák. Ale úplně nejlíp co se přístupu týče sme zatím byli asi spokojení v KEI na Vinohradech, tam u Shellky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZooL Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Ja jezdim do RF auto na Mastne a spokojenost! http://www.rfauto.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Ja jezdim do RF auto na Mastne a spokojenost! http://www.rfauto.cz/ :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 teez nikam jinam nez RF auto nejezdiimm..maximalni spokojenost s Humlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnSorrow Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Trošku kopu do mrtvoly, ale pokud máte nějaké dobré reference ideálně na borce s dílnou v Brně pro OctII, dejte pls echo. Ale klidně i na servisy, případně vlákno, které se tím zabývá. Díkec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.