Publikováno Srpen 16, 200718 r Tak jsem dneska měnil spodní kulák (levý) na ramenu.Tak se chci zeptat co se mohlo stát,že jsem měl před výměnou,když jsem měl přední kola rovně,tak i volant byl rovně,ale po výměně mám volant natočen mírně do leva a Octa na rovném useku lehce tahá na pravou stranu.Přece s geometrií jsem nic nedělal.Tak co se mohlo stát ?Sice čep je nějaká čínská výroba,asi budu muset koupit FEBI,ale asi to bude stejné.Nebo ne ?
Srpen 16, 200718 r Tak jsem dneska měnil spodní kulák (levý) na ramenu.Tak se chci zeptat co se mohlo stát,že jsem měl před výměnou,když jsem měl přední kola rovně,tak i volant byl rovně,ale po výměně mám volant natočen mírně do leva a Octa na rovném useku lehce tahá na pravou stranu.Přece s geometrií jsem nic nedělal.Tak co se mohlo stát ?Sice čep je nějaká čínská výroba,asi budu muset koupit FEBI,ale asi to bude stejné.Nebo ne ? I jenom povolení těch spodních tří šroubů ti rozhodí geometrii...
Srpen 16, 200718 r Tak jsem dneska měnil spodní kulák (levý) na ramenu.Tak se chci zeptat co se mohlo stát,že jsem měl před výměnou,když jsem měl přední kola rovně,tak i volant byl rovně,ale po výměně mám volant natočen mírně do leva a Octa na rovném useku lehce tahá na pravou stranu.Přece s geometrií jsem nic nedělal.Tak co se mohlo stát ?Sice čep je nějaká čínská výroba,asi budu muset koupit FEBI,ale asi to bude stejné.Nebo ne ? Stačí to rameno jenom vyndat, nandat a geometrie je v tahu. Nech si to rychle někde seřídit, nebo při nejlepšim sjedeš gumy
Srpen 17, 200718 r Autor Dík pánové.Zrovna jsem dočet DP.Máte pravdu,že jsem si to nepřečetl dřív než jsem to napsal a než jsem to měnil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.