Srpen 20, 200718 r Autor no jo já zapoměl...já sem ale v.l tak tady: http://www.novinky.cz/koktejl/britsti-poli...1100_s04fi.html
Srpen 20, 200718 r Co vy na to? tyjo,,nevim kaj na to prisli....Jedna vec je jista,ze je to blbost, chtel bych videt nejakyho omundurovanyho policistu jak to kali do kopce po dlazbe na desce. a druha vec je naucit se to ,alespon trosku, a to uz je zase jina sranda.... Upraveno Srpen 20, 200718 r od Jeronymo
Srpen 20, 200718 r nám tady v noci docela jezděj autem kontrolovat zlodějinu. jak státní tak městská občas. Jzděj i po chodnících se zhasnutejma světlama krokem a koukaj. Občas prej někoho chytnou. Teď mi jedni zaparkovali pod barákem a šli se projít do temných zákoutí(i když prší). Tak je to správně. mimochodem, dnes jsem v pravé poledne odlapil v nejmenovaném supermrketu smažku jak si rval do batohu minerálku... Tak sem dělal, že nic nevidím ať si to tam pěkně strčí a nabonzoval jsem ho supermarketovým špiclům. Sice ho chytli, ale asi to k ničemu zase nebude, protože za minerálku za nějakých 13 korun s ním nic nenadělaj. mimochodem je vidět, jak jsou vypatlaný, když kradou i tak velkou věc za tak málo peněz. Řešením by bylo, kdyby mu rozbili rypák někde v kanclu.
Srpen 20, 200718 r nevím, jestli jste to někdo viděli, ale včera bylo někde z afriky nebo odkud, jak si to místní vyřizujou se zločinci. Koho chytnou, tak ho ulynčujou. Byly záběry, jak i policajtům vraha ukradli z auta a umlátili. Tomu říkám dobrá prevence.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.