Majkl7777777 Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 (editace) Čaute, potrebujem poradiť. Kúpil som repro Ground Zero 16 Neo (predné dvere) a Ground Zero 165X (pláto). Chcem sa opýtať akými káblami ich napojiť. Aký prierez, aký typ. Rozmýšlam nad týmito dvoma : PROEL 2x2,5mm2 HPC620 (Profesionálny ultra ohybný 2-žilový reproduktorový kábel. Priemer 8,2 mm. ) http://shop.mediatech.sk/?ref=JGNtZD0ndG92...p;product=56089 NEOTECH Sound Stream 2x2mm2 (vysoko kvalitny reproduktorový kábel s PE izoláciou a stáčanými žilami minimalizujúcimi rušenia. Vhodný pre komponenty strednej triedy či nekompromisný high-end.) http://shop.hifol.eu/product_info.php?cPat...;products_id=41 Takže jedná sa o pripojenie k výhybke momentálne. Mal som k repro aj kábel na pripojenie medzi stredobasom a výhybkou. Použiť origoš kábel od repro dodávky, alebo zameniť za jeden z týchto? Výškač sa riešiť nedá, bo ten má od výroby kábel... Vďaka za reakcie Editováno: 21. Srpen 2007, autor: Majkl7777777 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Postačí 2qmm...i mezi repro a vyhybkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Postačí 2qmm...i mezi repro a vyhybkou.... no nič, už som kúpil 3qmm ale tak snáď to nevadí... ďalšia otázočka. akým káblom od výhybky k reproduktoru. Výškač má fixný kábel, takže tam našťastie na výber nemám. Ale tu nechali možnosť napajkovať vlastný kábel. Mám ešte tuším 1,5gmm alebo 1gmm mám použiť ten? Alebo postačí ten od výroby, sám neviem, bo sa mi zdá dosť tenký ten kábel. Dík, snáď mi stihneš odpovedať do 2hod bo by som to chcel už dokončiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Postačí 2qmm...i mezi repro a vyhybkou.... no nič, už som kúpil 3qmm ale tak snáď to nevadí... ďalšia otázočka. akým káblom od výhybky k reproduktoru. Výškač má fixný kábel, takže tam našťastie na výber nemám. Ale tu nechali možnosť napajkovať vlastný kábel. Mám ešte tuším 1,5gmm alebo 1gmm mám použiť ten? Alebo postačí ten od výroby, sám neviem, bo sa mi zdá dosť tenký ten kábel. Dík, snáď mi stihneš odpovedať do 2hod bo by som to chcel už dokončiť... ty výšky nech jak sou od výroby tam ten kabel bohatě stačí kolikátkou máš přívod k zesilovači????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Postačí 2qmm...i mezi repro a vyhybkou.... no nič, už som kúpil 3qmm ale tak snáď to nevadí... ďalšia otázočka. akým káblom od výhybky k reproduktoru. Výškač má fixný kábel, takže tam našťastie na výber nemám. Ale tu nechali možnosť napajkovať vlastný kábel. Mám ešte tuším 1,5gmm alebo 1gmm mám použiť ten? Alebo postačí ten od výroby, sám neviem, bo sa mi zdá dosť tenký ten kábel. Dík, snáď mi stihneš odpovedať do 2hod bo by som to chcel už dokončiť... ty výšky nech jak sou od výroby tam ten kabel bohatě stačí kolikátkou máš přívod k zesilovači????? Tak ešte raz pre zopakovanie... Vec sa má takto: Od zosíku k výhybke do dverí ťahám 3 mm2 kábel. Otázka č. 1) Ponechať kábel k stredobasu origoš, alebo tam dať ten čo mi ostal asi 1 mm2 alebo 1,5 mm2? Od výškaču nebudem meniť. Repro (dvere) - Ground Zero Hydrogen 16 Neo Potom od zosíku k výhybke budem ťahať znova 3 mm2. Otázka tá istá... ponechám ten origoš tenký kábel k stredobasu, alebo zamením za ten 1mm2 resp. 1,5mm2? Repro (pláto) - Ground Zero Hydrogen 165X Dík ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Postačí 2qmm...i mezi repro a vyhybkou.... no nič, už som kúpil 3qmm ale tak snáď to nevadí... ďalšia otázočka. akým káblom od výhybky k reproduktoru. Výškač má fixný kábel, takže tam našťastie na výber nemám. Ale tu nechali možnosť napajkovať vlastný kábel. Mám ešte tuším 1,5gmm alebo 1gmm mám použiť ten? Alebo postačí ten od výroby, sám neviem, bo sa mi zdá dosť tenký ten kábel. Dík, snáď mi stihneš odpovedať do 2hod bo by som to chcel už dokončiť... ty výšky nech jak sou od výroby tam ten kabel bohatě stačí kolikátkou máš přívod k zesilovači????? Tak ešte raz pre zopakovanie... Vec sa má takto: Od zosíku k výhybke do dverí ťahám 3 mm2 kábel. Otázka č. 1) Ponechať kábel k stredobasu origoš, alebo tam dať ten čo mi ostal asi 1 mm2 alebo 1,5 mm2? Od výškaču nebudem meniť. Repro (dvere) - Ground Zero Hydrogen 16 Neo Potom od zosíku k výhybke budem ťahať znova 3 mm2. Otázka tá istá... ponechám ten origoš tenký kábel k stredobasu, alebo zamením za ten 1mm2 resp. 1,5mm2? Repro (pláto) - Ground Zero Hydrogen 165X Dík ) pokud taháž k vyhýbce tak tlustej kabel tak ho už můžeš dát i k tomu středobasu jinak by to asi nemělo smysl , ale zajímá mě jaký průřez sy použil od baterky k zesilovači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7777777 Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 (editace) No znie to zaujímavo ale len 9 mm2 ale plánujem časom kúpiť nový zosík a to tam potom dám 35 alebo 50 mm2. Bo plánujem kúpiť Ground zero Hydroegen seriu... a to zosík pre tie predné i zadné repro, zosík pre subwoofer a samotný subwoofer... a potom chcem tadiaľ napájať ešte car PC, takže chcem mať rezervu... ale to je zatiaľ hudba budúcnosti, predpokladám že tak za dva tri mesiace to bude reálne Editováno: 24. Srpen 2007, autor: Majkl7777777 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.