Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mám octavii I, půjdou do zadních sedaček hlavový opěrky z OII? mě totiž už docela vadí když je sklápím že je musím furt vyndávat, protože mám sedačku moc posunutou dozadu. Ty v OII sou pěkně takový krátky a ohnutý, nevite jestli tam budou sedět? Zkoušel to někdo? díkec

mám octavii I, půjdou do zadních sedaček hlavový opěrky z OII? mě totiž už docela vadí když je sklápím že je musím furt vyndávat, protože mám sedačku moc posunutou dozadu. Ty v OII sou pěkně takový krátky a ohnutý, nevite jestli tam budou sedět? Zkoušel to někdo? díkec

Jakou máš u OI rozteč děr na opěrku a průměr tyče u opěrky? Změřím Ti to na OII a budeš moudřejší...

• Autor

já to dnes změřím a poslu.

• Autor

tak sem to žměřil a průměr tyče je 14mm a rozteč středů je 150mm. tak doufám že to bude sedět.

<_<

tak sem to žměřil a průměr tyče je 14mm a rozteč středů je 150mm. tak doufám že to bude sedět.

<_<

Odpo se Ti kouknu, nebo jestli bude někde poblíž někdo s OI, rovnou to zkusím.

• Autor

tak co jak to dopadlo?

tak co jak to dopadlo?

Promiň, zapomněl jsem na to.

Tak tyč má stejný průměr, 14 mm, ale jejich rozteč je 145 mm - možná +- 1 mm, ale 150 to určitě není, spíš ještě míň než 145 mm.

• Autor

tak to je v háji, už sem myslel že nad tím vyhraju a kulový.

tak to je v háji, už sem myslel že nad tím vyhraju a kulový.

Nejspíš ne e...

• Autor

a měl jsi je už někdy odčalouněný? je tam taky taková plastová blbost ze které jdou právě ty tyčky. kdyby to bylo z plast, tak bych si to asi dokázal přizpůsobit. můžeš to kdyžtak vyfotit jak to tam vypadá. díkec

a měl jsi je už někdy odčalouněný? je tam taky taková plastová blbost ze které jdou právě ty tyčky. kdyby to bylo z plast, tak bych si to asi dokázal přizpůsobit. můžeš to kdyžtak vyfotit jak to tam vypadá. díkec

Neměl, neblázni, mám skoro nové auto :p

Ještě mě napadlo, měřil jsem jen zadní, možná přední jsou jiná rozteč, i když je to nepravděpodobné..

• Autor

já stejně potřebuju jen ty zadní. a nemá někdo naprodej dva kousky zadních opěrek? pokud možno černých?

mám novou na OII, ivory

• Autor
mám novou na OII, ivory

takovej přehled zase nemám, takže nevim co je ivory, ale máš 2ks? a cenofka?

• 3 roky později...

Nevite, kde sehnat zadni operky na O2? Predchozi majitel byl takovy bl... ze vymenil ty pekny maly za ty velky naklapeci a tu prostredni nechal malou - navic maj nepatrne jinou barvu :(

v skoda servise alebo tu napriklad tu na fore v bazari ? :kuk:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.