malyhonza Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 mám octavii I, půjdou do zadních sedaček hlavový opěrky z OII? mě totiž už docela vadí když je sklápím že je musím furt vyndávat, protože mám sedačku moc posunutou dozadu. Ty v OII sou pěkně takový krátky a ohnutý, nevite jestli tam budou sedět? Zkoušel to někdo? díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 mám octavii I, půjdou do zadních sedaček hlavový opěrky z OII? mě totiž už docela vadí když je sklápím že je musím furt vyndávat, protože mám sedačku moc posunutou dozadu. Ty v OII sou pěkně takový krátky a ohnutý, nevite jestli tam budou sedět? Zkoušel to někdo? díkec Jakou máš u OI rozteč děr na opěrku a průměr tyče u opěrky? Změřím Ti to na OII a budeš moudřejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 25. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 já to dnes změřím a poslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 26. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tak sem to žměřil a průměr tyče je 14mm a rozteč středů je 150mm. tak doufám že to bude sedět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 tak sem to žměřil a průměr tyče je 14mm a rozteč středů je 150mm. tak doufám že to bude sedět. Odpo se Ti kouknu, nebo jestli bude někde poblíž někdo s OI, rovnou to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tak co jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tak co jak to dopadlo? Promiň, zapomněl jsem na to. Tak tyč má stejný průměr, 14 mm, ale jejich rozteč je 145 mm - možná +- 1 mm, ale 150 to určitě není, spíš ještě míň než 145 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tak to je v háji, už sem myslel že nad tím vyhraju a kulový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 tak to je v háji, už sem myslel že nad tím vyhraju a kulový. Nejspíš ne e... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 1. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2007 a měl jsi je už někdy odčalouněný? je tam taky taková plastová blbost ze které jdou právě ty tyčky. kdyby to bylo z plast, tak bych si to asi dokázal přizpůsobit. můžeš to kdyžtak vyfotit jak to tam vypadá. díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 a měl jsi je už někdy odčalouněný? je tam taky taková plastová blbost ze které jdou právě ty tyčky. kdyby to bylo z plast, tak bych si to asi dokázal přizpůsobit. můžeš to kdyžtak vyfotit jak to tam vypadá. díkec Neměl, neblázni, mám skoro nové auto Ještě mě napadlo, měřil jsem jen zadní, možná přední jsou jiná rozteč, i když je to nepravděpodobné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 já stejně potřebuju jen ty zadní. a nemá někdo naprodej dva kousky zadních opěrek? pokud možno černých? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 mám novou na OII, ivory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 mám novou na OII, ivory takovej přehled zase nemám, takže nevim co je ivory, ale máš 2ks? a cenofka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEPHi Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Nevite, kde sehnat zadni operky na O2? Predchozi majitel byl takovy bl... ze vymenil ty pekny maly za ty velky naklapeci a tu prostredni nechal malou - navic maj nepatrne jinou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 v skoda servise alebo tu napriklad tu na fore v bazari ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.