Satas Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 (editace) Ahoj zde je pro ilustraci několik fotek mé práce,dělám xenony bixenony a vše kolem toho. Editováno: 23. Srpen 2007, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kAjN Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Krása. Prosímtě jak drží ty paraboly uvnitř? Chtěl bych dát pozadí parabol (celý kryt parabol) do černa a nechtěl bych to zničit Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Vic info??? Treba co za to??? Nebo fotos na aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Ahoj zde je pro ilustraci několik fotek mé práce,dělám xenony bixenony a vše kolem toho. Zdravím mám feldu a taky jsem počítal že bych to předělal na xenony , můžeš mě říct na kolik to přibližně vyjde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Favo felda octa 1 vše do 9000,- bixenon vč zástavby.Nic neni problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Zdravím mám feldu a taky jsem počítal že bych to předělal na xenony , můžeš mě říct na kolik to přibližně vyjde ? Tak se nediv az na tebe budou protijedouci auta sviti dalkovejma ... Pochybuju ze je u toho automaticky naklapeni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Tak se nediv az na tebe budou protijedouci auta sviti dalkovejma ... Pochybuju ze je u toho automaticky naklapeni ... To, že má někdo automatické naklápění, je zárukou toho, že nebude oslňovat? To jsou mi věci, hm hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 To, že má někdo automatické naklápění, je zárukou toho, že nebude oslňovat? To jsou mi věci, hm hm Jiste ze to neni zaruka ale vetsina techto dobastlenych xexonu dost oslnuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak zároukou to není, ovšem od toho tam to naklápění je, ne? Nebo se pletu? Jinak i když automatické naklápění není, tak je tam snad manuální,ne? Zabliká jedno auto, tak si je sklopí sám i bez automatiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 a jak to svítí na autě, není to jenom na parádu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Lenze faforit a naklapanie svetiel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.