Publikováno Srpen 23, 200718 r Ahoj zde je pro ilustraci několik fotek mé práce,dělám xenony bixenony a vše kolem toho. Upraveno Srpen 23, 200718 r od Satas
Srpen 28, 200718 r Krása. Prosímtě jak drží ty paraboly uvnitř? Chtěl bych dát pozadí parabol (celý kryt parabol) do černa a nechtěl bych to zničit Díky
Září 10, 200717 r Ahoj zde je pro ilustraci několik fotek mé práce,dělám xenony bixenony a vše kolem toho. Zdravím mám feldu a taky jsem počítal že bych to předělal na xenony , můžeš mě říct na kolik to přibližně vyjde ?
Duben 4, 200817 r Zdravím mám feldu a taky jsem počítal že bych to předělal na xenony , můžeš mě říct na kolik to přibližně vyjde ? Tak se nediv az na tebe budou protijedouci auta sviti dalkovejma ... Pochybuju ze je u toho automaticky naklapeni ...
Duben 4, 200817 r Tak se nediv az na tebe budou protijedouci auta sviti dalkovejma ... Pochybuju ze je u toho automaticky naklapeni ... To, že má někdo automatické naklápění, je zárukou toho, že nebude oslňovat? To jsou mi věci, hm hm
Duben 4, 200817 r To, že má někdo automatické naklápění, je zárukou toho, že nebude oslňovat? To jsou mi věci, hm hm Jiste ze to neni zaruka ale vetsina techto dobastlenych xexonu dost oslnuje ...
Duben 28, 200817 r Tak zároukou to není, ovšem od toho tam to naklápění je, ne? Nebo se pletu? Jinak i když automatické naklápění není, tak je tam snad manuální,ne? Zabliká jedno auto, tak si je sklopí sám i bez automatiky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.