dj.gets Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 takže mam 17kola a vždy když přejíždím po kostkách tak to jakoby cinká od předních kol, vubec nevím čím to může byt, vše sme zkontrolovaly a nic nikde volného není, kamošoj to dělalo na vw jetta a taky nepřišel na to co to děla, poradí někdo?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 takže mam 17kola a vždy když přejíždím po kostkách tak to jakoby cinká od předních kol, vubec nevím čím to může byt, vše sme zkontrolovaly a nic nikde volného není, kamošoj to dělalo na vw jetta a taky nepřišel na to co to děla, poradí někdo?děkuji Neklepou Ti desky?Když to ustane při brždění je to ono.Jedna mi taky klepala a po vyndání jsem zjistil,že je ulomený ten plíšek na desce a nedržela v brzdiči.Stačilo ho heftnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Mně zase klepe ten čudlík na odjišťování ruční brzdy, taky nevim co stim, asi se s tím naučím žít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 destičky určitě ne, ty mam skoro novy, ty to nemužou dělat, si tedy myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 destičky určitě ne, ty mam skoro novy, ty to nemužou dělat, si tedy myslim Mně to začlo dělat tejden po nasazení novejch,asi zmetek.Ten plech drží na takovým nýtku a hlava se skrz něj protáhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.