Tomm Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Chapi je nejaký rozdíl v palivovém čerpadlu v nádrži 18 20V - 16 - 18 turbo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Chapi je nejaký rozdíl v palivovém čerpadlu v nádrži 18 20V - 16 - 18 turbo? rozdíl podle benzínových motorů není, v ETCE jsou dva typy, co se dávají do všech benzínů 1J0 919 050 a 1J0 919 050 A ale rozdíl mezi nimi neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Takže když dám do 18 turba čerpadlo z jiné benzínu tak by to mělo fungovat!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Takže když dám do 18 turba čerpadlo z jiné benzínu tak by to mělo fungovat!? podle toho katalogu ano, akorát nevím, proč jsou dvě provedení, v poznámkách u toho není nic, napři VIN atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michy Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Takže když dám do 18 turba čerpadlo z jiné benzínu tak by to mělo fungovat!? podle toho katalogu ano, akorát nevím, proč jsou dvě provedení, v poznámkách u toho není nic, napři VIN atd U mé Octavie 1.8 20V r.v.1997 měnili teď palivové čerpadlo. Původní bylo jen zasouvací do plovákového modulu a nové čerpadlo vyrábějí už na 4 šroubky k uchycení. Než kupovat ještě modul s plovákem, tak u původního mi odřízli nějaké přečnívající úchyty, vyvrtali 4 díry, přišroubovali nové palivové čerpadlo a jezdím.... Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velouš Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Poraďte prosím.Když zapnu zapalování,tak mi palivové čerpadlo jede asi 30sekund než natlakuje palivový systém.Když nastartuji dříve,tak Octávia 1.8T chcípne.Když jsem měl Octavii 1.6 tak mi čerpadlo tlakovalo během asi5 sekund,že by to byl ucpaný filtr? Mám najeto 126000Km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 A měnil si ten filtr nekdy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velouš Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Ne filtr je tam od výroby,měněný nikdy nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Tak dnes ráno nastartuji a než zapnu zapnu radio slyším že něco hučí a ono čerpadlo paliva. Dojdu teda koupit filtr paliva a ono hučí dál i po výměně. Tak jsem ho dnes rozdělal ale nic jsem nenašel vše se tváří ok. Auto jede normálně ale při jízdě je čerpadlo slyšet což nebylo. Může to ještě něco dělat než koupim zbytečne čerpadlo? FIltr je nový a pak je tam jen hadice k motoru a hadice zpět od motoru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 od nádrže idú tri hadice - prívod paliva, prepad a odvetranie nádrže ktoré ide do nádobky s aktívnym uhlím. je dobre dotiahnuté to čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Tak čerpadlo vyměněno a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Kolik stoji chlape čerpadlo prosím tě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Stálo mě origo 950kc, čína stojí 450kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrAT Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Tonny, origo palivové čerpadlo za 950 ? Kde jsi ho koupil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 tady http://www.amd-autodily.cz/elektricka-vybava/benzinove-cerpadlo-mpi-elektricke.html musí se to přestrojit do toho plastového bazmektu s plovákem. Je tam od března najeto 5000km a klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrAT Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) Tonny díky Měl jsi také problém se startem auta po delší době odstavení (třeba po dni stání)? Editováno: 4. Červen 2014, autor: PetrAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joeydevil Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Ahoj potřeboval bych pomoc. Již delší dobu mám problémy se studeným startem kdy chytne až na po 3tí pokus. Po změření tlaku jsem zjistil že čerpadlo dáva jen 0,8atm tak jsem usoudil že dám nové čerpadlo. Objednal jsem ho, ale když přišlo na výměnu tak jsem zjistil že mám v octavce jiné. Které má nahoře jeden vývod a vstup a ze spoda jeste jeden vstup. Klasické má dole vstup a nahoře vývod. Celá soustava je tady https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0919087a-cerpadlo-paliva-skoda-7227.html ale mě stačí jen vnitřek tedy čerpadlo. Nevíte kde by se dalo sehnat. Prolezl jsem celý net a nenašel jsem to co tam mám až na celou soustavu za 8000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.