MichalF Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 HD Trailer : http://www.gametrailers.com/player/24387.html Uz se tesim !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 HD Trailer : http://www.gametrailers.com/player/24387.html Uz se tesim !!! Paráda jen aby to vyšlo i na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 vime vime a mooc se těšíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Kua už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Mafia.... jedna z nejlepsich games co jsem kdy paril... ten pribeh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 uz se na to moc a moc tesim a taky na ten skvely dabing ceske verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 jediná hra, kterou jsem kdy v životě dohrál byla mafia, dvojku si dám taky a pak budu moct v klidu a pokoji umřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 jediná hra, kterou jsem kdy v životě dohrál byla mafia, dvojku si dám taky a pak budu moct v klidu a pokoji umřít tos toho teda moc nenahral a co Soliter ten nepocitas?Mi nerikej ze to nehrajes kdyz se v praci nudis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 tak v práci co mám sem se fakt ještě nikdy nenudil , hrál sem ještě vlka co sbírá vajíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 uz aby to bylo-to zase bude-kvuli jedny hre budu muset pribrat jeste GB pameti a new grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.