Visse Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Tak včera jsem si zničil DO, bohužel jsem měl jen jeden dálkač, gumovy čudlík vypadl a podním byl spínač který tady se ulomil. Byl to centrál i alárm v jednom, nějaký M 39911A RC - od Meta systemu, to je vše co vím, ale jak tedkom sehnat jen DO a naprogramovat (nebo co se stím dělá,jsem uplny idiot v tom to směru) aby to fungovalo, vůbec nemám ponětí co s tím. Nevíte jestli stačíč sehnat jen to DO - nejlíp dva, pro případ ztráty, a nějak to rozchodit s tím co je v autě již namontováno? Díky za vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 (editace) Neměl by to snad být neřešitelný problém. Mohu Ti z vlastní zkušenosti poradit firmu C.A. System - (kontakty a podrobnosti na www.casystem.cz), která drží servis na alarmy META. Měl jsem podobný problém (ovladač přestal fungovat - nakonec výměna mikrospínače a k tomu fungl nové pouzdro ovladače) a vyřešeno to bylo během pár dnů - rozbitý ovladač jsem poslal poštou a zpátky mi poslali opravený (ještě jsem si tenkrát mohl vybrat, jestli chci nové pozdro kulatý nebo hranatý ). Ke každému alarmu by měla být taková plastová karta, na které je kód konkrétního alarmu v Tvém autě. Stačí tu kartičku ofotit a kopii poslat poštou a oni Ti na základě toho kódu vyrobí kolik chceš ovladačů. Pokud bys tu kartičku neměl (nebo nějaký jiný doklad, na kterém by ten kód byl), musel bys asi zajet přímo k nim a snad by pomohli i tak. Nejlépe se obrať telefonem přímo na ně a domluv se s nimi. Editováno: 6. Září 2007, autor: ratafak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 (editace) Tak včera jsem si zničil DO, bohužel jsem měl jen jeden dálkač, gumovy čudlík vypadl a podním byl spínač který tady se ulomil. Byl to centrál i alárm v jednom, nějaký M 39911A RC - od Meta systemu, to je vše co vím, ale jak tedkom sehnat jen DO a naprogramovat (nebo co se stím dělá,jsem uplny idiot v tom to směru) aby to fungovalo, vůbec nemám ponětí co s tím. Nevíte jestli stačíč sehnat jen to DO - nejlíp dva, pro případ ztráty, a nějak to rozchodit s tím co je v autě již namontováno? Díky za vše. Taky jsem mel tento ovladac - vyhodil celej dalkac a koupil uz alarm na dalku s jinym ovladacem co toho zvladne vice. Ja jsem se optal primo na Mete- a tam jsem se mel dostavit s druhym ovladacem - proto ho mate v zaloze a podle nej udelaji kopii - cca 300 kč nakodovani. Hodne jsem zkoumal jak to dekodovat - pevny kod byl precten ale jak ho za psat do PICka kdyz bylo zaheslovane uz byl problem. Takze vyresil jsem to vyhozenim celeho dalkace - mel jsem k autu pouze jen jen dalkac Karticka jim byla prej k prdu:) Editováno: 6. Září 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.